1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cote mărite pe Betano la semifinalele de la Wimbledon

Cote mărite pe Betano la semifinalele de la Wimbledon

victorpartan
victorpartan

2023-07-13 17:37:40

image Cote mărite pe Betano la semifinalele de la Wimbledon

Turneul masculin de la Wimbledon programează, joi, 14 iulie, cele două semifinale în urma cărora vom cunoaște numele jucătorilor care vor lupta pentru marele trofeu. Pe Betano poți profita de cote mărite la meciurile dintre Novak Djokovic și Jannick Sinner, respectiv Carlos Alcaraz și Daniil Medvedev. Toate partidele de la Wimbledon se pot viziona pe site-ul Betano, în transmisiune video în direct.

Pariază pe semifinalele de la Wimbledon cu un bonus de bun venit atractiv!

Mizând pe cotele mărite oferite de Betano la Wimbledon poți ajunge la o cotă cumulată de aproape 10 în cele două semifinale de joi.

Jannick Sinner – Novak Djokovic (joi, 15:30)

Câștigător și Total game-uri: Novak Djokovic și Peste 40.5 (cota 3.60)

În prima dintre semifinale, joi de la ora 15:30, se vor duela Novak Djokovic și Jannick Sinner într-o reeditare a sfertului de finală de la Wimbledon din 2022.

Djokovic a revenit atunci de la 0-2 la seturi pentru a se impune în setul decisiv, cu 5-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-2.

Sârbul conduce la general în disputele cu Sinner, scor 2-0, iar la cei 36 de ani ai săi Djokovic se află din nou în cursa pentru Marele Șlem, după ce a triumfat în acest an la Australian Open și Roland Garros.

Un nou succes la Wimbledon ar face ca Djokovic să mai aibă nevoie doar de titlul de la US Open pentru a realiza Marele Șlem.

Sinner, la cei 21 de ani ai săi, nu are nimic de pierdut în semifinala cu Djokovic, prima pentru el într-un turneu major.

Carlos Alcaraz – Daniil Medvedev (joi, 17:30)

Ași & Duble greșeli 27+ (cota 2.77)

Liderul mondial Carlos Alcaraz și principalul favorit de la Wimbledon pe hârtie se află la cel mai bun rezultat din carieră pe iarba de la All England Tennis și la a doua semifinală consecutivă într-un turneu major din acest an.

Scorul întâlnirilor directe este egal (1-1), după ce Medvedev a câștigat prima dispută chiar pe iarba de la Wimbledon, în 2021, pentru ca Alacaraz să-și ia revanșa în finala de la Indian Wells din acest an.

Ambele meciuri dintre Alcaraz și Medvedev s-au încheiat în minimum de seturi.

Alcaraz a reușit 35 de ași anul acesta la Wimbledon și 20 de duble greșeli. De cealaltă parte, Medvedev a adunat 57 de ași, dar în același timp a comis și 19 duble greșeli.

Cota cumulată 9.97

Pe Betano poți obține cota cumulată de 9.97 dacă mizezi pe două pariuri din secțiunea Cote Mărite la semifinalele turneului masculin de la Wimbledon.
Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig ar putea fi de 498,60 de lei.

Cotele sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, fiecare jucător este liber să-și construiască biletul după propria pricepere și inspirație, exemplele de mai sus având un caracter informativ.

Pariază pe semifinalele de la Wimbledon cu un bonus de bun venit atractiv!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX