1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cotă de peste 100 la sferturile din Liga Europa și Conference League

Cotă de peste 100 la sferturile din Liga Europa și Conference League

victorpartan
victorpartan

2024-04-11 09:14:15

image Cotă de peste 100 la sferturile din Liga Europa și Conference League

Seara de joi, 11 aprilie, este dedicată sferturilor de finală din Liga Europa și Conference League, cu meciuri de pus în ramă și care promit să nu dezamăgească. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 30% (bonus de 30%) pentru un bilet multiplu cu opt selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Pariază pe meciurile din Europa League și Conference League cu un bonus de bun venit atractiv!

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. 

Opt selecții, un singur bilet cu o cotă de aproape 150!

Din oferta Betano de joi 11 aprilie am ales opt meciuri de fotbal din sferturile de finală din Liga Europa și Conference League, și am mizat pe cota mai mari de 1.50 la fiecare meci în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 30%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu.

AC Milan – AS Roma (22:00)
Rezultat final – AC Milan (cota 1.82)

Ultimele două confruntări directe au fost câștigate de AC Milan, în timp ce AS Roma este fără victorie în precedentele șase meciuri de campionat contra rossonerilor. Ambele echipe au marcat în ultimele șase meciuri directe. Milan s-a impus în cinci din ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile.

Liverpool – Atalanta (22:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.05)

Pe teren propriu în actualul sezon Liverpool a câștigat 22 dintre cele 25 de meciuri, remizând în celelalte trei. ”Cormoranii” au primit gol în fiecare din ultimele șapte meciuri. Mohamed 

Salah a marcat în patru din ultimele cinci apariții pe teren.

Bayer Leverkusen – West Ham United (22:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)

Liderul la zi din Bundesliga a marcat nu mai puțin de 65 de goluri în cele 19 meciuri disputate pe teren propriu sezonul acesta. West Ham a primit 25 de goluri în ultimele 11 meciuri din deplasare. Florian Wirtz de la Leverkusen a marcat șase goluri în ultimele șapte apariții pe teren.

Benfica Lisabona – Olympique Marseille (22:00)
Rezultat final – Benfica Lisabona (cota 1.85)

Niciodată până acum Benfica nu a pierdut vreun meci pe teren propriu în Europa League, înregistrând 22 de victorii și șase remize. Olympique Marseille a obținut o singură victorie în deplasare sezonul acesta de Europa League, având două remize și trei înfrângeri. Gruparea din Hexagon a pierdut ultimele trei meciuri în deplasare.

Olympiacos Pireu – Fenerbahce (19:45)
Rezultat final – Olympiacos (cota 2.40)

În sezonul 2021/22 al Europa League cele două formații au făcut parte din aceeași grupă, Olympiacos impunându-se în ambele partide fără gol primit. Ambele echipe au marcat în precedentele două meciuri disputate de Olympiacos în Conference League. Un singur meci fără gol primit a adunat Olympiacos în șase meciuri, în timp ce Fenerbahce a primit cel puțin un gol în ultimele patru partide.

Viktoria Plzen – Fiorentina (19:45)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.78)

Cinci victorii a obținut Viktoria Plzen în cele șase meciuri pe teren propriu în Conference League, fiind neînvinsă de 14 meciuri în această competiție. În opt dintre disputele de pe teren propriu echipa cehă nu a primit gol. Fiorentina a pierdut două din ultimele trei meciuri, gruparea italiană adunând o victorie în ultimele opt meciuri din deplasare, cu cinci înfrângeri.

Club Brugge – PAOK Salonic (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)

Echipa elenă pregătită de Răzvan Lucescu este neînvinsă de patru meciuri, interval în care a înregistrat trei victorii și o remiză. Club Brugge traversează o perioadă imprevizibilă, cu patru victorii și patru înfrângeri în ultimele nouă meciuri. PAOK are o serie de opt victorii în precedentele 11 meciuri în deplasare, cu o singură înfrângere suferită.

Aston Villa – Lille (22:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.78)

Peste 2.5 goluri au fost marcate în opt din precedentele nouă meciuri disputate de Aston Villa pe teren propriu. De asemenea, ultimele 12 meciuri jucate de Lille în toate competițiile au fost partide cu peste 2.5 goluri. Jonathan David a marcat zece goluri în ultimele nouă partide disputate.

Pe cele opt meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 148.95 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 7.447,84 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 30% oferit de Betano care înseamnă 2.219,35 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Pariază pe meciurile din Europa League și Conference League cu un bonus de bun venit atractiv!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX