1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cotă de aproape 100 la meciurile Sepsi – Botoșani și CFR Cluj – Oțelul

Cotă de aproape 100 la meciurile Sepsi – Botoșani și CFR Cluj – Oțelul

victorpartan
victorpartan

2023-10-23 09:10:50

image Cotă de aproape 100 la meciurile Sepsi – Botoșani și CFR Cluj – Oțelul

Etapa a 13-a din Liga 1 se încheie, luni, 23 octombrie, cu două meciuri extrem de interesante. Sepsi nu concepe alt rezultat decât victoria după șase înfrângeri la rând, în timp ce Botoșani caută să profite de forma slabă a covăsnenilor pentru primul succes din acest campionat. CFR n-a pierdut niciun meci acasă, dar nici Oțelul n-a cunoscut înfrângere în deplasare. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate până la zece pariuri diferite dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pe același bilet. De acum, în Bet Builder, poți miza pentru o cotă generoasă și că jucătorul favorit va marca un hat-trick, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe meciurile din campionatul României cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano pentru Liga 1 am ales cele două meciuri care trag cortina peste etapa a 13 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe nouă piețe diferite de pariere. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc!

Sepsi – FC Botoșani (18:00)

Rezultat final – Sepsi (cota 1.55)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.72)
Rezultat prima repriză – Egal  (cota 2.15)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.75)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.70)

Sepsi a pierdut ultimele șase meciuri din campionat, iar în precedentele trei jocuri nu a reușit să marcheze. Echipa care a câștigat Cupa României Betano în ultimii doi ani traversează cea mai neagră perioadă de la apariția în prima ligă. O serie de eșecuri pe care întreaga suflare covăsneană speră să o încheie la partida cu FC Botoșani, singura echipă fără victorie în actuala ediție de campionat. Șase goluri au primit moldovenii în ultimele două meciuri din campionat și au marcat o singură dată. Botoșani a marcat în patru din cele cinci deplasări din actualul sezon. În ediția precedentă de campionat Sepsi a administrat pe teren propriu celor de la Botoșani un categoric 7-0!

CFR Cluj – Oțelul (21:00) 

Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.40)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.12)
Rezultat prima repriză – CFR Cluj (cota 1.95)
Marcator – Daniel Bîrligea oricând (cota 2.62)

CFR Cluj este neînvinsă în meciurile de pe teren propriu în actuala ediție de campionat. După remiza cu Universitatea Craiova la prima apariție în Gruia sezonul acesta pentru CFR Cluj au urmat patru victorii consecutive acasă. În ultimele trei jocuri de pe teren propriu CFR s-a impus fără gol primit. Oțelul Galați, o nou-promovată în Liga 1, nu a pierdut niciun meci dintre cele cinci disputate în deplasare. După patru remize la rând echipa pregătită de Dorinel Munteanu a spart gheața la Craiova cu FCU 1948, când ”oțelarii” au bifat prima victorie a sezonului. Oțelul a marcat în trei trei cele cinci deplasări din actualul sezon.

Cota de aproape 100!!!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Sepsi – FC Botoșani și CFR Cluj – Oțelul din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 94.50, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 4.725,00 de lei

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

Provocarea Hat-Trick!

Acum poți miza și pe hat-trick în secțiunea Marcator din oferta Betano, iar în construcția biletului cu Bet Builder activat aceasta se traduce printr-o cotă majorată substanțial.

Spre exemplu, la partida CFR Cluj - Oțelul pentru un eventual hat-trick reușit de Daniel Bîrligea cota oferită de Betano este de 50.00!

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului CFR Cluj - Oțelul, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Pariază pe meciurile din campionatul României cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX