1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cotă de 20 pentru meciurile din oferta Betano de luni

Cotă de 20 pentru meciurile din oferta Betano de luni

victorpartan
victorpartan

2023-04-24 09:39:43

image Cotă de 20 pentru meciurile din oferta Betano de luni

Prima zi a săptămânii aduce mai multe meciuri importante în oferta Betano, partide care pot genera o cotă de aproape 20 cu Bet Builder activat la fiecare joc în parte. Cu Bet Builder poți miza pe mai multe tipuri de pariuri din același meci sau poți cumula piețe de pariuri de la partide diferite. În cazul de față am ales câte un meci din Liga 1 (playout), Serie A și campionatul Portugaliei.

Pariază pe fotbal cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplele de mai jos la partidele de luni seara din Liga 1, Serie A și Primeira Liga.

FC Voluntari – Petrolul (20:30)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.70)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.98)

FC Voluntari este neînvinsă în ultimele opt meciuri din campionat, obținând trei victorii și cinci remize. Petrolul a pierdut un meci din ultimele cinci disputate. Ultimele șase meciuri în care a fost implicată Petrolul a fost de NG. Cele două echipe sunt despărțite de patru puncte în clasamentul din playout, în Liga 1. În sezonul regular Petrolul și Voluntari au câștigat pe terenul advers, cu 1-0.

Atalanta – AS Roma (21:45)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.88)
Șansă dublă – X2 (cota 1.62)

Atalanta a câștigat doar două din ultimele opt meciuri disputate în Serie A. De cealaltă parte, Roma vine după patru victorii în ultimele cinci meciuri din toate competițiile. În ultimele șase meciuri din campionat echipa lui Jose Mourinho a reușit patru partide fără gol primit. Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri disputate de Atalanta. De cealaltă parte, Roma are patru meciuri consecutive de NG.

Guimaraes – Sporting (22:15)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.78)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)

Vitoria Guimaraes a pierdut patru din ultimele cinci meciuri în campionat. Sporting s-a impus în ultimele două vizite la Guimaraes (3-0 și 3-1), iar patru din ultimele cinci meciuri directe au avut cel puțin trei goluri. Un punct a obținut Guimaraes din 15 posibile în ultimele cinci partide. Sporting are doua remize și trei victorii în precedentele cinci meciuri în campionat.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile de luni poți ajunge la o cotă cumulată de 20.06, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 200.69 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus, din meciurile FC Voluntari – Petrolul, Atalanta – AS Roma și Guimaraes - Sporting, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile din ”sferturile” Ligii Campionilor cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Descoperă-le aici!

Pariază pe fotbal cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX