1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cotă 3.50 pentru un transfer ca şi făcut al Barcei! Jucătorii aşteptaţi de Valverde

Cotă 3.50 pentru un transfer ca şi făcut al Barcei! Jucătorii aşteptaţi de Valverde

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-12-20 08:25:32

image Cotă 3.50 pentru un transfer ca şi făcut al Barcei! Jucătorii aşteptaţi de Valverde

Barcelona continuă să-şi facă planurile pentru perioada de transferuri din ianuarie, dar le creează altora mai probleme. Este cazul celor de PSG, care au decis să-l excludă din lot pe Adrien Rabiot. Aşa au decis şeicii să-l pedepsească pe mijlocaşul central de 23 de ani pentru că negociază cu gruparea de pe "Camp Nou"! În ianuarie, Rabiot intră în ultimele şase luni de contract cu PSG şi poate pleca pe o taxă mică la orice echipă doreşte. 

Pariază pe Franţa Ligue 1 la casele de pariuri online recomandate!

Campioana Franţei a aflat de intenţiile jucătorului "şlefuit" la academia clubului şi a încercat să-l convingă pe Rabiot (foto: psg.fr) oferindu-i prelungirea contractului, numai că acesta a refuzat din start. Presa din Spania scrie că sunt şanse mari ca fotbalistul lui PSG să semneze în această iarnă cu Barcelona, iar vestea a căzut ca un trăsnet peste gruparea pariziană. Întrebat dacă este adevărat că Rabiot a fost exclus din lot, antrenorul Thomas Tuchel a confirmat decizia clubului.

"Este decizia clubului, iar în acest moment Adrien nu mai face parte din lotul echipei. Înțeleg și respect această decizie, nu pot face altceva. Acum, rămâne să așteptăm. Eu am spus-o de multe ori: îl iubesc pe Adrien, dar situația aceasta s-a prelungit foarte mult...Clubul a luat o decizie și eu  trebuie să o respect", a declarat managerul lui PSG.

Tottenham, Arsenal şi Chelsea sunt cele trei mari grupări din Premier League care l-au trecut şi ele pe Adrien Rabiot (foto: as.com) pe lista de transferuri, dar sunt şanse mici ca fotbalistul francez să ajungă în Anglia. Şi asta pentru că tot spaniolii au anunţat că Rabiot ar fi semnat deja un pre-contract cu Barcelona.

Catalanii îl consideră pe Adrien Rabiot cea mai bună variantă pentru înlocuirea lui Sergio Busquets - fotbalist care la anul va împlini 31 de ani. La această casă de pariuri online, poţi paria pe transferul lui Rabiot pe "Camp Nou" la o cotă de 3.50. Pe de altă parte, francezul are cota 9.00 pentru o mutare la Arsenal şi 11.00 să semneze cu Chelsea. 

 

Pariază la această casă de pariuri online pe transferul lui Adrien Rabiot!

 

Dar Rabiot nu e singura mutare surpriză urmărită de catalani. Spaniolii notează că Barcelona l-ar putea legitima în ianuarie şi pe unul dintre cei mai importanţi fotbalişti care au jucat pentru marii rivali de la Real Madrid! În vârstă de 35 de ani, Pepe (foto: as.com) a fost pus pe liber de Beşiktaş - turcii confruntându-se cu mari probleme de ordin financiar.

Portughezul a fost anunţat de şefii lui Beşiktaş că nu îi mai pot plăti salariul şi ca urmare a devenit liber de contract. Don Balon scrie că Barca l-a pus pe listă pe Pepe, omul cel mai indicat pentru finalul de sezon ca să acopere problemele din defensivă după ultimele probleme ale lui Umtiti şi Vermaelen.

În ianuarie, catalanii l-ar putea pierde pe Malcom (foto: fcbarcelona.com). Brazilianul pentru care catalanii au plătit în această vară 40 milioane de euro ar vrea să plece în Serie A (de unde a refuzat oferta lui la AS Roma în vară), dar el ar putea ajunge în China. Potrivit spaniolilor de la AS, Barcelona a primit o ofertă de 65 milioane de euro pentru Malcom din China!

Reprezentanţii jucătorului au "driblat" până acum întrebările jurnaliştilor preferând să-i lase pe şefii grupării de pe "Camp Nou" să vorbească despre eventualul transfer al brazilianului. Malcom a primit aici cota 15.00 să semneze cu AS Roma şi 11.00 să se transfere la Liverpool - o altă echipă interesată de serviciile sale. Atacantul de 21 de ani este cotat cu cele mai mari şanse să semneze cu Tottenham, pentru o cotă de 7.00.

Pariază la această casă de pariuri online pe meciurile din cele mai puternice campionate ale Europei şi încasează un bonus atractiv de bun venit!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX