1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Contract „pe viață” pentru Vintilă, până în iunie 2021 :)

Contract „pe viață” pentru Vintilă, până în iunie 2021 :)

victorpartan
victorpartan

2020-06-10 22:30:44

image Contract „pe viață” pentru Vintilă, până în iunie 2021 :)

Breaking news: Gigi Becali i-a prelungit contractul lui Bogdan Argeș Vintilă, ca să nu rămână fără marionetă pe final de campionat, și i-a dat un salariu despre care vorbește toată lumea. 

Purtătorul treningului cu înscrisul A1 de la FCSB nici nu știe cum să interpreteze gestul finanțatorului. Becali i-a promis că îl va numi antrenor pe viață, apoi i-a oferit un contract care expiră în iunie 2021.

„Domnul Becali este om serios și responsabil, nu se joacă cu vorbele, nu glumește cu astfel de lucruri. Probabil că atunci când a scris contractul a citit în iaurt pentru a afla viitorul, cafeaua îl agită”, ne-a  spus unul dintre jurnaliștii care știu totul despre orice.

Mai șocant decât durata contractului pe viață este salariul propus și acceptat de antrenor: 5.000 de euro pe lună (60.000 pe sezon). Presa sportivă a scris că este cea mai mică remunerație din Liga I. În comparație, Dan Petrescu, rivalul din lupta pentru titlu, primește 400.000 de euro pe sezon. 

Dar se pare că a fost o greșeală! Latifundiarul din Pipera știe că și Uniunea Europeană a trecut la euro-ul greu atunci când s-a făcut trecerea de la leu la RON. De altfel, a și dictat secretarei să scrie „5.000 euro grei”, gândindu-se la 50.000.000, dar femeia a auzit „hey” și a pus doar un semn de exclamare după „euro”.

Din fericire, Bogdan Vintilă nu ține la bani, la onoare sau la demnitate. Acesta a promis să își continue cariera remarcabilă de la FCSB și a dat asigurări că înfrângerile din cele două amicale recente (0-2 cu Voluntariul și 2-3 cu Clinceniul) nu sunt importante. Așa cum cele trei egaluri și înfrângerea din ultimele cinci etape - contra unor adversari slabi – au contat doar pentru statisticienii care țin clasamentul Ligii I.

Cine-l mai controlează pe Mihalcea

Între timp, la adversara din semifinalele Cupei României se mărește comisia tehnică înființată pentru a-l învăța meserie pe „principalul” Mihalcea. După Cornel Țălnar și Ion Marin, „cenzorii” recomandați de Nicolae Badea și de finanțatorul fantomatic din Spania, în respectiva comisie vor mai avea reprezentanți asociația „Doar Dinamo București”, Peluza Cătălin Hîldan, Sergey Mizil, Tribuna I, Fuego, călătorii din tramvaiul 34, colectivul de medici de la Spitalul de Urgență și clovnii de la circul învecinat cu stadionul din „Ștefan cel Mare”. 

„Zece-doisprezece tehnicieni plus antrenorul principal și secunzii nu sunt atât de mulți, știu ce spuneți, dar să nu încercăm să vedem lucruri senzaționale unde ele nu sunt. Pentru fiecare schimbare se va face un brain storming. Important este să avem pe cine să înlocuim, ați văzut că fotbaliștii nu mai vor să joace neplătiți. O altă problemă este cu distanțarea socială. Vom cere o dispensă, astfel încât banca noastră tehnică să fie de jur împrejurul terenului. Nici nu trebuie să punem o bancă în adevăratul sens al cuvântului, pot fi și scaune”, va comenta, stânjenit ca întotdeauna, Ionel Dănciulescu.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX