1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Pe Betano un meci de Conference League a avut două câștigătoare!

Pe Betano un meci de Conference League a avut două câștigătoare!

victorpartan
victorpartan

2023-09-22 17:19:57

image Pe Betano un meci de Conference League a avut două câștigătoare!

Debutanta Zrinjski din Bosnia-Herțegovina a furnizat surpriza primei etape din faza grupelor în Conference League. Condusă pe teren propriu cu 3-0 la pauză, echipa din Mostar a revenit spectaculos și a întors scorul în partea secundă, impunându-se în final, cu 4-3!

Un meci care, pe Betano, a fost câștigător pentru toți cei care au mizat pe victoria uneia sau alteia dintre echipele implicate datorită promoției Betano Avantaj.

Pariază pe meciurile din Conference League cu un bonus atractiv de bun venit!

Cum funcționează Betano Avantaj?

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul, cum s-a întâmplat în meciul dintre Zrinjski și AZ.

Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.

Zrinjski a întors de la 0-3 la pauză!

Echipa bosniacă Zrinjski Mostar, o debutantă în faza grupelor unei competiții europene, a fost luată tare de AZ Alkmaar, reprezentanta fotbalului olandez, și în minutul 32 cei care au mizat pe victoria formației batave aveau deja biletul verde pe Betano, în Conference League.

Van Brederode a deschis scorul în minutul 10, iar Mijnans a majorat în minutul 32. AZ nu s-a oprit din marcat și De Wit a dus scorul la 3-0 cu un minut înaintea pauzei.

Prea puțini și-ar fi imaginat la startul reprizei secunde că Zrinjski, o debutantă în grupe la acest nivel, are puterea să revină și să întoarcă rezultatul.

Minunea de la Mostar s-a produs și echipa bosniacă a revenit spectaculos, câștigând în final cu 4-3, după golurile marcate de Kozulj (48, 81), Corluka (68) și Hrvanovic (71).

Pe Betano, la finalul meciului Zrinjski – AZ Alkmaar au câștigat cei care au mizat pe o victorie a echipei olandeze, așa cum arătau toate calculele hârtiei, dar și cei care au riscat și au mers pe surpriză pentru o cotă de aproximativ 5.50 înainte de primul fluier.

AZ Alkmaar e prima echipă olandeză care pierde un meci european, după ce a avut un avantaj de trei goluri pe tabelă! 

Totul a fost posibil cu Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe( 1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Pariază pe meciurile din Conference League cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX