1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cod roşu înaintea meciului pentru semifinale! Cotele cu Ungaria, variantele României

Cod roşu înaintea meciului pentru semifinale! Cotele cu Ungaria, variantele României

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-12-12 00:00:31

image Cod roşu înaintea meciului pentru semifinale! Cotele cu Ungaria, variantele României

Spania le-a chinuit teribil pe jucătoarele lui Ambros Martin, dar în final "tricolorele" s-au montat incredibil şi au reuşit să păstreze intacte şansele de calificare în semifinale. Golurile lui Crina Pintea au fost esenţiale în ultimele minute, pivotul României fiind desemnată şi cea mai bună jucătoare a meciului.

La această casă de pariuri online ai o mulţime de oferte de pariuri pe Europeanul de handbal feminin din Franţa! 

În ultimul meci din grupă, "tricolorele" se bat cu Ungaria într-o veritabilă finală. O victorie trimite România fără probleme în semifinale, dar fetele lui Ambros Martin pot ajunge în penultimul act la Euro chiar şi în cazul unei înfrângeri! Cei de la Gazeta Sporturilor au calculat variantele posibile pentru calificarea româncelor în semifinale şi, potrivit acestora, sunt trei scenarii care asigură viitorul în competiţie. 

1. Victorie cu Ungaria. Succesul în faţa unguroaicelor asigură României calificarea în semifinale de pe locul 2 în Grupa Principală II. Fetele lui Ambros Martin pot termina pe locul 1 doar dacă Olanda nu învinge Germania. La egalitate de puncte, olandezele au avantajul meciurilor directe.

2. Egal cu Ungaria. Este al doilea rezultat care asigură României "biletele" pentru faza semifinală la Euro. Locul 1 în grupă poate fi obţinut doar în cazul în care Olanda este învinsă de Germania în ultimul meci din grupă. 

3. Înfrângere cu Ungaria. Este scenariul "şoc" care poate trimite, de asemenea, România în semifinale. Condiţia este însă ca Norvegia să câştige şi meciul cu Spania, dar nordicele au capotat ieri seară cu olandezele. La egalitate în 3, România ar avea cel mai bun golaveraj, dar cu condiţia să piardă la cel mult la două goluri diferență meciul cu Ungaria.

Dar "tricolorele" pot pierde şi la trei goluri cu unguroaicele, pentru acest lucru fiind necesare însă cel puţin 31 de goluri în dreptul lor pe tabelă. Norvegia poate face pasul în semifinale în cazul în care România nu îndeplineşte aceste condiţii. 

Pasul de defilare al Norvegiei cu Olanda a diminuat mult şansele Ungariei de a mai prinde biletul pentru semifinale. Marile noastre rivale păstrează şanse doar dacă Spania nu pierde meciul cu Norvegia. În aceste condiţii, Ungaria s-ar califica cu victorie directă în faţa României, indiferent de rezultatul partidei Olanda - Germania.

La această agenţie de pariuri online, "tricolorele" au cota 5.75 la trofeu şi se află în spatele Rusiei (3.15), Franţei (3.25) şi Olandei (4.60). Ultimele meciuri din Grupa Principală II programează în această seară disputele: Spania - Norvegia (16:45), Ungaria - România (19:00) şi Olanda - Germania (22:00). 

Semnal de alarmă în privinţa arbitrajului! 

Dincolo de lupta fenomenală de pe cele două semicercuri, în partida cu Spania cel mai mult a deranjat prestaţia celor două arbitre. Trimise să împartă dreptatea în acest meci, austriecele Ana Vranes şi Marlis Wenninger au luat unele decizii cel puţin surprinzătoare în dezavantajul României. Iar prima care a tras un semnal de alarmă a fost Gabriela Perianu. 

"A fost un meci foarte dificil în primele minute, dar din fericire am reuşit să revenim. Fetele au jucat un handbal destul de bun şi de agresiv, în ciuda arbtrajului, dar noi am ştiut cum să ne aliniem în apărare. A fost unul dintre cele mai ostile arbitraje de la acest turneu. Dar noi am câştigat azi!", a declarat Perianu la TVR. MVP în meciul cu Spania.

Desemnată MVP în meciul cu Spania, Crina Pintea a acuzat şi ea arbitrajul şi a declarat că se simte "vânată". "Arbitrii pot decide uneori soarta unui meci. S-a întâmplat şi cu Olanda. La fel şi cu Spania, meci în care mi-au scos mingea din poartă! Mă vizează!...Sunt mare, sunt puternică, dar nu înseamnă că nu sunt om. Nu înţeleg, mă trezesc cu goluri anulate! Şi cu Olanda au făcut la fel. Am luptat împotriva tuturor", a spus pivotul naţionalei României. 

Până acum, în fiecare dintre meciurile în care a fost implicată naţionala României s-au înregistrat peste 50 de goluri. Din acest punct de vedere, merită încercat un pariu de peste 50,5 goluri şi în partida cu Ungaria - miză care aici are cota 1.83. 

Pariază pe meciul României cu Ungaria şi încasează un super-bonus de bun venit!

 

(Credit Foto: fra2018.ehf-euro.com)

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX