1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cine transmite România - Liechtenstein (21:00) la TV

Cine transmite România - Liechtenstein (21:00) la TV

victorpartan
victorpartan

2024-06-05 09:47:08

image Cine transmite România - Liechtenstein (21:00) la TV

Unde văd la televizor România - Liechtenstein? „Tricolorii” joacă ultimul amical înaintea Euro 2024 în compania reprezentativei Liechtensteinului, vineri, 7 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul „Steaua” din București. 

Elevii lui Edward Iordănescu au făcut 0-0 cu Bulgaria pe 4 iunie, într-o partidă de verificare disputată pe aceeași arenă. „Tricolorii” au avut o evoluție neconvingătoare, în fața unei adversare modeste ca valoare. Dennis Man a ratat un penalty în repriza secundă. 

Naționala Liechtensteinului a jucat un amical pe 3 iunie, în deplasare cu Albania. Fotbaliștii antrenați de Konrad Fünfstück au pierdut la scor de neprezentare, 0-3. Albanezii au condus cu 1-0 la pauză.

Unde pot urmări live România - Liechtenstein (7 iunie, ora 21:00)

România - Liechtenstein live la tv este pe Antena 1.

Liechtenstein a terminat pe ultimul loc în grupa J de calificare la Euro 2024, după Portugalia, Slovacia, Luxemburg, Islanda și Bosnia-Herțegovina. A avut înfrângeri pe linie și a marcat un singur gol, primit 28. A pierdut 0-7 pe teren propriu în fața Islandei.

Este diferență mare de valoare între România și Liechtenstein. Edward Iordănescu antrenează un lot cotat la 93,63 de milioane de euro, în timp ce valoarea însumată ale jucătorilor adverși este de 1,13 milioane. 

România are cotă 1.05 să câștige meciul de vineri, la agenția Betano. Egalul este cotat cu 10.50, iar victoria celor de la Lierchtenstein cu 35.00. Selecția „Total goluri peste 3.5” are cota 1.72.

România - Liechtenstein bilete

Prețul biletelor este de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul este de 400 lei. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX