1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cine transmite la tv U Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe

Cine transmite la tv U Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe

victorpartan
victorpartan

2023-10-09 14:34:50

image Cine transmite la tv U Cluj - Sepsi Sf. Gheorghe

„Unde urmăresc U Cluj - Sepsi?”, este întrebarea pe care și-o pun mulți microbiști înainte de partida din etapa a 12-a, dintre echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău și formația pregătită de Liviu Ciobotariu. În acest articol îți vom spune cine transmite la tv confruntarea de pe „Cluj Arena”.

U Cluj - Sepsi live la tv se transmite pe patru canale, luni, 9 octombrie, începând cu ora 21:00: Digisport 1, Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Look Sport. Așadar, poți să alegi unde vrei să vezi partida. Calitatea transmisiunii este aceeași, dar comentatorii sunt diferiți. Poate că simpatizezi cu unii crainici tv, iar alții îți sunt antipatici. Se întâmplă des ca telespectatorii să îi bănuiască pe jurnaliști de diverse partizanate. Uneori au dreptate, dar nu mereu. 

Nu ar fi ceva ieșit din comun ca unul dintre comentatorii transmisiei live U Cluj vs Sepsi să fie acuzat de fanii lui Sepsi că ține cu „U” și de fanii Universității că este susținător al lui Sepsi. Jurnaliștii sportivi au devenit „imuni” la aceste acuzații. 

Apropo de televizare SuperLiga, trebuie spus că fotbalul este în continuare foarte popular în rândul telespectatorilor. Prima TV, un post care în mod obișnuit are audiențe mai mici decât Pro TV sau Antena 1, a învins aceste televiziuni pe 12 septembrie, când a difuzat România - Israel (1-1), meci din preliminariile Euro 2024. Nu mai puțin de 1,2 milioane de telespectatori au urmărit jocul „tricolorilor”, în timp ce următorul post clasat în topul audiențelor a avut numai 400.000 de privitori în intervalul de referință.

Revenind la meciul de campionat, U Cluj – Sepsi se poate vedea live și pe internet, prin aplicațiile televiziunilor care îl transmit sau pe site-ul agenției Superbet. 

Oficialii „Șepcilor roșii” speră să vină un număr mare de spectatori la stadion. Prețul biletelor începe de la 20 RON, la peluză, și ajunge la 120 RON, în sectorul VIP. La tribuna 2, prețul unui tichet este de 30 RON.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX