1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cine transmite la televizor România - Elveția

Cine transmite la televizor România - Elveția

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-11-20 12:30:00

image Cine transmite la televizor România - Elveția

Naționala de fotbal a României întâlnește reprezentativa similară a Elveției, pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în preliminariile Euro 2024. Partida se joacă pe „Arena Națională” din București.

Pariază pe România vs Elveția la una dintre agențiile de top

Echipa antrenată de Edward Iordănescu este pe pe primul loc în grupa I înaintea ultimului meci din această campanie de calificare. „Tricolorii” au 19 puncte după victoria contra Israelului (2-1), iar elvețienii 17, după ce au remizat acasă cu Kosovo (1-1). Așadar, naționala țării noastre câștig grupa dacă nu pierde.

România - Elveția cine transmite

România - Elveția live se transmite pe postul de televiziune Antena 1, comentatori fiind Felix Drăghici și Andrei Rădulescu.

România - Elveția cote pariuri

Potrivit cotelor oferite de agenția Betano, Elveția este favorită să câștige confruntarea cu „tricolorii”. „2 solist” are cota 2.05. Bookmakerul amintit consideră că sunt șanse bune să vedem goluri în ambele porți. 

Ultimul meci direct între România și Elveția s-a jucat în actuala campanie de calificare. Pe 19 iunie, a fost egal la Lucerna, 2-2. Gazdele conduceau cu 2-0 în minutul 89, dar „dubla” lui Mihăilă a adus un punct „tricolorilor”.

Pariază pe România vs Elveția la una dintre agențiile de top

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX