1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 19-25 februarie

Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 19-25 februarie

victorpartan
victorpartan

2024-02-26 10:59:29

image Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 19-25 februarie

Se spune că lunea este o zi deprimantă. Hai să îi râdem în față cu un top al celor mai amuzante lucruri și declarații consemnate în săptămâna precedentă. În această ediție, printre altele, avem o glumătătă bună de la Craiova și ceva despre cel mai plictisitor „Bursuc” din Coreea de Sud.

LOCUL 5 - Moldovenii au otrăvit fântânile, au mărit lucșii

Poli Iași a bătut-o cu 3-1 pe Rapid. Cine credea? Giuleștenii au deschis scorul, dar „studenții” au fost la fel de grozavi ca numele antrenorului și au întors scorul. Rapidul a căzut psihic după golul egalizator, plecat de la o greșeală a căpitanului Cristi Săpunaru, care a dat pe lângă o minge venită de sus. Fundașul central și-a asumat vina și a spus că nu a văzut mingea pentru că l-a orbit lumina. „A venit mingea din nocturnă”, a explicat Săpunaru. 

Îl credem. Moldovenii întind capcane dușmanilor încă din cele mai vechi timpuri. Pe vremea lui Ștefan cel Mare, ardeau grânele (chiar și iarna) și otrăveau fântânile. Acum, au mărit intenționat lucșii nocturnei. De fapt, nici Alex Albu și Borza nu au vrut să meargă la club după înfrângere. Erau încă orbiți de la nocturnă și au crezut că intră într-o patiserie.  

LOCUL 4 - Glumătătă!

Nemulțumit de rezultatele din 2024, o singură victorie în 5 partide, Mihai Rotaru l-a convocat pe antrenorul bulgar Ivaylo Petev la o ședință. Cei doi au discutat 3 ore, apoi au mers în fața fotbaliștilor. 

Nu e greu de imaginat scena ședinței. Rotaru l-a întrebat pe Petev dacă poate revigora echipa, iar bulgarul a mișcat hotărât capul de sus în jos și invers, de câteva ori. Dacă ar fi avut traducătorul lângă el, Rotaru ar fi aflat că, la sud de Dunăre, respectiva mișcare a capului înseamnă „nu”. Da, la bulgari e viceversa. Glumătătă!

LOCUL 3 - Dioszegi este un simpatic

Patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi, a declarat că a cerut oficial Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) ca Istvan Kovacs să nu mai fie delegat la meciurile echipei sale. 

La fel de bine, Dioszegi putea să ceară să fie 30 de grade în miezul iernii, la Miercurea Ciuc. Dacă ar ști să vorbească românește, Vassaras i-ar spune: „Fraier e cine acceptă, nu cine cere”. Dar nici măcar ungurește nu vorbește grecul.

LOCUL 2 - Uite, un trofeu! Repede, fă-mi o poză!

Dinamo a fost învinsă în Gruia, scor 0-4 cu CFR Cluj. Dacă tot au ajuns la Cluj-Napoca, conducătorii „câinilor” s-au bucurat ca niște copii când au văzut pe viu trofeele CFR-ului. Andrei Nicolescu chiar l-a pozat Eugen Voicu cu unul dintre cupe, în zona dintre cele două vestiare.

Îi știți pe cei care își pun capul lângă hubloul mașinii de spălat și își fac selfie, ca să spună lumea că sunt în avion? Așa sunt și șefii lui Dinamo.

LOCUL 1 - Chinezii mănâncă și bursuci?

„Jeonbuk Hyundai este cel mai bun club din K-League, atât ca nume, cât și ca rezultate. Între 2017 și 2021, a câștigat de cinci ori consecutiv campionatul. Cu toate acestea, Jeonbuk a făcut cel mai slab sezon al ei în 2023. Pentru un club obișnuit mereu să câștige, să iasă din top 3 pentru prima dată în 10 ani a fost un șoc. Va arăta Dan Petrescu o altă latură a echipei în al doilea sezon al său? Echipa a suferit transformări cu Dan Petrescu. Mandatul său a început bine, dar rezultatele bune nu au durat mult. În general, jocul echipei a fost plictisitor, iar rezultatele nesatisfăcătoare”, a scris „Ohmy News”

Le-a luat „doar” opt luni sud-coreenilor ca să își dea seama de Dan Petrescu, vorba celor de la sport.ro. Sau poate că s-au dumirit mai repede, dar pur și simplu nu le venea să creadă că o echipă poate avea un joc atât de anost. Și încă nu au văzut nimic! În viitor, meciurile lui Jeonbuk vor fost transmise fără comentariu, întrucât crainicii vor adormi din minutul 10. Totuși, din când în când, telespectatorii vor putea auzi un sforăit. Televiziunea chiar va institui un premiu pentru comentatorul care nu adoarme. Acest premiu nu va fi câștigat de nimeni niciodată, deși un jurnalist va încerca să trișeze consumând 142 de energizante și o pătrățică de ciocolată neagră.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX