1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 26 februarie - 3 martie

Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 26 februarie - 3 martie

victorpartan
victorpartan

2024-03-04 11:09:26

image Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 26 februarie - 3 martie

Se spune că lunea este o zi deprimantă. Hai să îi râdem în față cu un top al celor mai amuzante lucruri și declarații consemnate în săptămâna precedentă. În această ediție, printre altele, vorbim despre diferența dintre Craiova și Napoli, dar și despre o misiune specială a lui Florin Chuck Răduciois.

LOCUL 5. Scopul scuză clubul de noapte

Canadianul Alphonso Davies (23 de ani) a fost surprins (din nou) într-un club de noapte, de data aceasta la Paris. Publicația „Bild” a scris că fundașul lui Bayern comite acte de indisciplină repetate special pentru a fi dat afară, întrucât ar avea un acord verbal cu Real Madrid. 

Gurile rele spun că Davies ar fi lansat zvonul despre negocierile cu Real Madrid ca să poată merge în cluburi de noapte de câte ori vrea fără să fie dat afară. 

LOCUL 4. Știți bancul cu profesorul agitat?

Șeful stewawzilor a fost scos din stadion de jandarmi în timpul meciului Dinamo - FC Hermannstadt (1-0), pe motiv că era scandalagiu. Asta ne amintește de un banc: 

„Într-o şcoală, se aude gălăgie teribilă dintr-o clasă. Directorul intră acolo şi vede cum toată lumea ţipă, se bate, e urcată pe bănci. Se repede la cel mai agitat şi îl dă afară din sală. Se face dintr-odată linişte.

- Unde este profesorul vostru?

- Tocmai l-aţi dat afară...”

LOCUL 3. S-au certat, dar nu s-au jignit

Foștii arbitri internaționali Ion Crăciunescu și Adrian Porumboiu au avut un duel verbal de la distanță săptămâna trecută:

„Porumboiu e un monstru, credeţi-mă. Mi-a spus regretatul Zoltan Erdei, care a jucat cu el la Slatina, că Porumboiu a avut sifilis când era tânăr. Acestea sunt efectele netratării”, a  spus Crăciunescu.

„Dom'ne, (n.r. Crăciunescu) e idiot, nu orgolios! E idiot!”, a declarat Porumboiu.

Bine că nu s-au jignit. 

LOCUL 2. Diferența între Craiova și Napoli

Marius Croitoru a fost abordat de FC U Craiova, care nu mai are antrenor principal. În 2022, când îl dădea afară, Mititelu spunea despre el că este un „nepriceput”. În 2023, patronul lui FC U a vrut să îl readucă la echipă, dar a constatat că nu are carnet de antrenor. Oricum, să nu mai lungim povestea, discuțiile s-au încheiat, Croitoru nu vine nici acum. 

Știți care este diferența dintre Craiova și Napoli? Craiova nu poate să meargă la Napoli, dar Napoli poate să meargă la Craiova. Nicolo Napoli. Este o chestiune de zile până când se va anunța că italianul se întoarce pentru a zecea oară.

LOCUL 1 - Vai de Posteoglu!

Nemulțumit că Radu Drăgușin a prins doar 8 minute la Tottenham, Florin Răducioiu a anunțat că este gata să se ducă personal la o conferință de presă a lui Ange Postecoglou și să îl ia la rost pe antrenor: «Sunt Florin Răducioiu, nu ziarist. Referitor la conaţionalul meu, pe care îl stimez foarte mult, când credeţi că poate juca jucătorul nostru, în perspectiva Campionatului European care ne aşteaptă?».

Cum credeți că ar reacționa managerul lui Tottenham?

a) l-ar umfla râsul
b) vă cădea în genunchi în fața marelui Răducioiu și va cere iertare, promițând că Drăgușin va fi integralist de acum încolo
c) mai bine s-ar duce Chuck Norris.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX