1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 12-18 februarie

Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 12-18 februarie

victorpartan
victorpartan

2024-02-19 14:02:07

image Cine râde la urmă știe de ce. Top 5 chestii amuzante din săptămâna 12-18 februarie

Se spune că lunea este o zi deprimantă. Hai să îi râdem în față cu un top al celor mai amuzante lucruri și declarații consemnate în săptămâna precedentă. În această ediție, printre altele, vorbim despre bătaia care nu a fost dintre Mitică Dragomir și Leonardo Di Caprio și despre un lucru extraordinar care se poate întâmpla pentru fotbalul românesc.

Locul 5 - Dumitru Dragomir vs Di Caprio, runda 0

Dumitru Dragomir a povestit pentru Fanatik un episod petrecut în trecut, când a fost gata să îl „topească” pe Leonardo Di Caprio cu bătaia, dar s-a răzgândit și l-a cruțat. Supărați pentru că s-a purtat ca un mârlan cu o femeie din grupul său, „Corleone” și însoțitorii - toți milionari - au vrut să îl caftească pe actor. Au observat la timp un detaliu: 

„Numai că avea doi bogyguarzi mai mari ca noi. Când i-am văzut pe ăia prin spatele lui am mers pe blat. Ce vorbești mă, ce poze…”, a spus Dragomir.

Ce bine că Mitică știa cum e treaba cu blatul. Altfel, i s-ar fi potrivit vorba „i-am bătut, de ne-au snopit”. 

Locul 4 - Adrian Petre a ajuns la „tunarii” din Tunari

Adrian Petre (25 de ani), atacantul semifinalist cu România la Euro U21 2019, a ajuns, în sfârșit, la un club cu nume. Este vorba de Arsenal... Arsenal Tunari... Pentru că așa li se spune celor de la Arsenal, „tunarii”. Nu e rău deloc, vorba cui a zis în comentariul de pe Facebook.

Locul 3 - Adrian avea pantaloni mititei

Marius Tucă a dezvăluit că a încercat să medieze o întâlnire între Adrian Mititelu și primarul Craiovei, după ce Universitatea Craiova a fost dezafiliată, iar orașul nu mai avea echipă de fotbal: „Acum mulți ani am fost la Craiova să vorbesc cu Olguța Vasilescu și cu Mititelu, care a venit în pantaloni scurți, era vară, era cald”. 

Bine că nu era caniculă, pentru că patronul actualei FC U venea în slip, uns cu cremă protectoare ca să nu-l ardă soarele... sau cu creamă de pantofi, ca să pară deja bronzat.

Locul 2 - Presa să se ridice în picioare!

Ceva de râsu-plânsu, semnalat de Adevărul. Jurnaliștii care se pregăteau să meargă la „Gala sportului românesc” au primit un mesaj pe Whatsapp de la Agenția Națională pentru Sport: „N-are loc nimeni în sală (adică pe scaun), pentru că nu s-au mai putut aloca. Aveți zone de foaier pentru a realiza materiale”.

Astfel, venerabilul Ovidiu Ioanițoaia și ceialți au stat tot timpul în picioare, sau sprijniți de scaunele pe care se aflau juni de la federația de minifotbal, care nici nu a fost premiată. Ironia este că Asociația Presei Sportive a fost partener al evenimentului. Tare, sau ce?

Locul 1 - Răzvan Burleanu, ce artist!

Vești bune! Fotbalul românesc poate scăpa de Răzvan Burleanu! Acesta ar fi în cărți pentru poziția de președinte al UEFA. Iată ce a spus Marcel Pușcaș, unul dintre adversarii președintelui FRF:

„Are șanse mari în 2027, chiar dacă acolo candidat este Figo. Spuneți-mi ce fost mare fotbalist a condus un for european sau mondial. În ce administrație a lucrat până acum marele fotbalist Figo, un colos ca fotbalist?! Unde și-a arătat capacitățile de a conduce oameni, sisteme? Măcar Burleanu conduce FRF. Răzvan a învățat lecția alegerilor, campaniilor. Răzvan e chiar doctor în campanii electorale, știe ce pedală să apese pentru a câștiga. Nu-mi convin multe la el, dar Răzvan Burleanu este doctor în alegeri. Este o artă”.

Ce doctor! Ce artist! Subscriem, dragi votanți europeni. Răzvan Burleanu va duce fotbalul continental pe căi nebănuite de civilizație și progres. Proiectele sale multilaterale vor crea cadrul unei dezvoltări sustenabile și durabile, cu efecte de netăgăduit chiar din primul cincinal. Se vor recolta multe trofee la hectar. Veți trăi decenii de împliniri mărețe. Uraaa! Uraaa!  

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX