1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Ce trebuie să știi despre turneul final Nations League

Ce trebuie să știi despre turneul final Nations League

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-06-05 09:00:00

image Ce trebuie să știi despre turneul final Nations League

Între 5 și 9 iunie 2019 are loc în Portugalia turneul final Nations League care aliniază cele mai bune 4 echipe din Divizia A. Și pentru că vorbim despre o competiție nouă a cărui sistem este destul de complicat de înțeles, vrem să venim cu câteva lămuriri suplimentare.

Pariază acum pe turneul final al Ligii Națiunilor la casa de pariuri recomandată!

 

Ce echipe au rămas în finalele Nations League, și pentru ce luptă?

Așa cum deja știi, cele 12 naționale europene cu cel mai bun coeficient au fost repartizate în Divizia A Nations League, unde au fost împărțite în 4 grupe de câte 3. Cele 4 câștigătoare de grupe vor juca un mini-turneu în Portugalia între 5 și 9 iunie 2019 în format semifinale / finală. Avem astfel:

  • Semifinala 1 : 05.06.2019, ora 21:45 - Portugalia vs Elveția
  • Semifinala 2 : 06.06.2019, ora 21:45 - Olanda vs Anglia
  • Finala mică : 09.06.2019, ora 16:00 - Pierzător S1 vs Pierzător S2
  • Finala mare : 09.06.2019, ora 21:45 - Câștigător S1 vs Câștigător S2

IMPORTANT - În cadrul acestui turneu se luptă DOAR pentru tofelul Nations League! Câștigătoarea turneului nu își asigură locul la Campionatul European din 2020 (detalii mai jos). Deci teoretic (deși puțin probabil), câștigătoarea Nations League încă poate rata CE2020. Este de la sine înțeles că finala mică contează strict pentru statistici. 

 

Cote Pariuri Nations League - cine câștigă turneul final?

Casa de pariuri online Betano.ro vine cu aproximativ 200 de opțiuni de pariuri pe fiecare meci de la mini-turneul final Nations League. Portugalia pornește ca mare favorită în partida cu Elveția, în timp ce meciul Olanda vs Anglia este considerat ceva mai echilibrat de către populara casă de pariuri. Este foarte posibil ca în ziua meciurilor Betano.ro să ofere și pariuri cu marjă 0% pe opțiunea Câștigător Meci 1x2, așa că fii pe fază pentru a prinde cele mai bune cote!

Pariază acum pe turneul final al Ligii Națiunilor la casa de pariuri recomandată!

 

Ce se întâmplă mai departe în Nations League?

În preliminariile clasice pentru Euro 2020 avem 10 grupe, primele 2 clasate din fiecare grupă urmând să se califice la Euro 2020. Numele ultimelor 4 naționale calificate îl vom afla în intervalul 26 - 31 martie 2020, atunci când au loc play-off-urile celor 4 divizii valorice Nations League. Deci vom avea un play-off inclusiv în Divizia A, care este separat și diferit față de acest mini-turneu din Portugalia (5-9 iunie 2019).

În cadrul respectivului play-off se vor disputa 4 turnee de baraj (câte unul pentru fiecare divizie valorică) care vor alinia cele mai bine clasate 4 naționale din respectiva divizie care NU au prins Euro 2020 din cadrul preliminariilor clasice. Deci este foarte posibil ca naționale precum Portugalia, Olanda sau Anglia, care se luptă pentru trofeul Nations League, să nu mai apară în respectivul play-off, fiind probabil deja calificate la Euro în acel moment.

Dacă într-o divizie valorică nu sunt suficiente echipe care să umple play-off-ul, atunci locurile vacante vor fi ocupate de echipele cele mai bine clasate în Nations League care nu au prins nici Euro 2020 din preliminariile clasice, dar nici play-off-ul propriei divizii de Nations League. Astfel, sunt șanse bune să vedem România în play-off-ul Nations League pentru divizia B sau A (ai AICI o explicație pe larg a sistemului, și AICI o simulare de play-off pentru a înțelege mai bine sistemul).

Pariază acum pe turneul final al Ligii Națiunilor la casa de pariuri recomandată!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX