1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Care Roxanne? Dan Petrescu poate da lovitura la Eurovision

Care Roxanne? Dan Petrescu poate da lovitura la Eurovision

victorpartan
victorpartan

2020-03-04 17:02:14

image Care Roxanne? Dan Petrescu poate da lovitura la Eurovision

Care Roxanne? Dan Petrescu poate da lovitura la Eurovision alături de patru fete. Antrenorul lui CFR Cluj a fost devastat când a văzut că LPF i-a luat și golurile marcate, nu numai jumătate din puncte, o dată cu intrarea în Play-Off. „Asia”, un nume de trupă care îl face pe „Bursuc” să lăcrimeze, poate reveni în topurile internaționale cu un remake al șlagărului „Dă-mi nopțile-napoi”, inspirat din suferința antrenorului.

„Ne iau și punctele, nu mai înțeleg. Am jucat ca proștii, ne-am bătut ca proștii, ne-au luat și golurile. Când mă uit azi la golaveraj: zero goluri… Și golurile ni le-au luat, mă?!”, a izbucnit Dan Petrescu, după victoria contra Astrei (2-1), din prima etapă a Play-Off-ului Ligii I.

De vină pentru această ieșire ar fi fost specialistul în regulamente al campioanei, care nu l-a informat pe „Bursuc” de faptul că, pe lângă înjumătățirea punctelor, actualul format al competiției implică și anularea golurilor marcate și primite în sezonul regulat.

Dan Petrescu s-a trezit în ziua meciului cu giurgiuvenii, a dat drumul la espressorul de cafea, s-a spălat pe ochi, apoi a deschis sertarul unde ținea cele 51 de goluri marcate în primele 26 de etape. Obișnuia să le numere în fiecare zi. Când a văzut că au dispărut, i-a venit să leșine. S-a sprijinit de mobilă, a respirat adânc și a început să le caute prin toată casa.

„Nu a vrut să ne spună și nouă, ca să nu facem atac de panică. S-a uitat după goluri peste tot: în gunoi – să nu le fi aruncat din greșeală, sub pat, sub pernă, în congelator, în solnița cu sare. A căutat vreo opt ore, era să nu mai ajungă la meci. Noroc că avea televizorul deschis pe Sport.ro și a auzit accidental de regula LPF”, ne-a povestit unul dintre colaboratori.

Trupa „Asia” se poate reuni special pentru a scoate un șlagăr inspirat din suferința antrenorului. Până acum a fost compus doar refrenul, pe coloana sonoră a hitului „Dă-mi nopțile înapoi”:

Dă-mi punctele-napoi
Și golurile toate,
Măcar din doi în doi
Plus cele anulate,
Dă-mi bucuria vieții
Din fluierul tristeții
Dă-mi goluri și penalty-uri

Mereu, și nu în salturi!

„Domnule, cântecul este genial. Mie îmi place mult Dan Petrescu. Face ca un diavol tazmanian pe marginea terenului și înjură tot ce respiră, dar să știți că este un băiat sensibil. Uite, mereu își aduce aminte că i-au dat lacrimile atunci când a plecat în Asia, în China, ca să câștige mulți bani. Cred că plânge în hohote cum aude numele trupei. Cu piesa asta dăm lovitura la Eurovision, la anul, mai ales dacă Dan va dansa pe scenă, în tandem cu fetele. Fetița asta care ne reprezintă acum, Roxanne, nu are nicio șansă”, ar fi spus Horia Moculescu, aflat sub hipnoză.

Până atunci, antrenorul campioanei investește în viitor. Ar fi depus cele două goluri din meciul cu Astra, plus golurile primite de FCSB la Botoșani, la o bancă din Belgrad.„E hoț, în sensul bun al cuvântului”, a remarcat portarul instituției, un belgrădean cu primul „e” din „ă”.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX