1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Bilet verde la România – Belarus cu Bet Builder oferit de Betano

Bilet verde la România – Belarus cu Bet Builder oferit de Betano

victorpartan
victorpartan

2023-03-29 13:31:06

image Bilet verde la România – Belarus cu Bet Builder oferit de Betano

Naționala României și-a îndeplinit obiectivul în primele două meciuri din preliminariile EURO 2024, cu două victorii din tot atâtea meciuri disputate. La partida cu Belarus disputată pe Arena Națională cei care au mers pe mâna predicțiilor Betano au obținut de opt ori miza pariată prin opțiunea Bet Builder.

Pariază pe fotbal cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder?  

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, precum vom vedea mai jos.

La meciul România – Belarus, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului am ales patru tipuri de pariuri pentru o cotă cumulată de 8.25 și s-a dovedit că am fost inspirați.

Am mizat că România va câștiga meciul pentru o cotă de 1.42, ceea ce s-a întâmplat, tricolorii impunându-se în final, cu 2-1, după ce am marcat de două ori în prima repriză, prin Nicolae Stanciu (min.17) și Andrei Burcă (min.19).

De asemenea, am pariat că vor fi peste 2.5 goluri pentru o cotă de 2.00, iar reușita lui reușita lui Vladislav Morozov din minutul 86 a făcut ca și acest pariu să fie verde. Un gol venit pe fondul retragerii României în apărare, repriza secundă fiind dominată de bieloruși.

Golul lui Morozov a fost câștigător și pentru cei care au mizat că ambele echipe vor înscrie pentru o cotă de 2.25

La capitolul cartonașe galbene arbitrul olandez Lindhout a dus de șase ori mâna la buzunar (3-3), astfel că pariul nostru Total cartonașe – peste 4.5 a fost de asemenea câștigător, cu 1.62 cota oferită de Betano.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele patru tipuri de pariuri din meciul România – Belarus care a contat pentru preliminariile EURO 2024 de marți seara am obținut 82.50 de lei cu doar zece lei pariați pe o cotă cumulată de 8.25 așa cum se poate vedea în captura de mai sus.

Pariază pe fotbal cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX