1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Nu știi ce să pariezi? BetMentor îți face biletul cu inteligența artificială

Nu știi ce să pariezi? BetMentor îți face biletul cu inteligența artificială

victorpartan
victorpartan

2023-05-25 09:21:15

image Nu știi ce să pariezi? BetMentor îți face biletul cu inteligența artificială

De cele mai multe ori oferta extinsă de pariere îți poate da dureri de cap înainte de a te hotărî pe ce sport sau echipă să pariezi. Sau nu ai timp și răbdare pentru a analiza fiecare meci din punct de vedere statistic înainte de a plasa un pariu. Betano îți întinde o mână de ajutor cu opțiunea BetMentor, pariurile cu inteligență artificială, prin care vei primi sugestii de pariere pentru orice miză și orice câștig îți dorești.

Pariază pe fotbalul european beneficiind de un bonus avantajos

Ce este BetMentor

BetMentor este un widget inovator de pe Betano, foarte ușor de folosit și disponibil 24/7 pentru pariorii noștri. Acesta este disponibil permanent pe site-ul Betano, în partea din dreapta a homepage-ului, sub biletul tău de pariere. În aplicația mobilă, acesta poate fi accesat apăsând tab-ul de Sporturi din subsolul paginii, după cum poți vedea în video de mai jos:

 

Pentru a profita de avantajele oferite de BetMentor tot ce trebuie să faci este să alegi suma pe care vrei să o pariezi și, mai apoi, un interval de câștig, care variază în funcție de cota totală a biletului, astfel:

Între 20 – 50 lei
Între 50 – 2.00 lei
Între 200 – 1.000 lei
Între 1.000 – 5.000 lei
Între 5.000 – 10.000 lei

Odată stabilită suma de pariere și intervalul de câștig, BetMentor își intră în rol și îți va propune o selecție de pariuri care să se încadreze în parametrii aleși pentru un potențial câștig cât mai atractiv.

Cum funcționează BetMentor

Dacă ești nehotărât și nu știi pe ce să pariezi, dar ai  doar ca reper suma pe care vrei să o mizezi și cea pe care ai vrea să o câștigi, poți folosi funcția BetMetor de pe Betano.

Spre exemplu ai miza de 10 lei, activezi BetMentor și alegi intervalul de câștig, în cazul de față 50-200 de lei.

E momentul ca BetMentor să-și intre în rol acesta propunând patru selecții de pariuri pentru un bilet multiplu cu o cotă cumulată de 15.65, pe care am mizat 10 lei și care îmi poate aduce un potențial câștig de 156.52 de lei, potrivit celor patru pariuri de mai jos:

MFK Vystov – FC Vysocina Jihlava
Rezultat prima repriză - MFK Vystov (cota 1.95)

Elche – Sevilla
Rezultat final – Sevilla (cota 2.05)

Villarreal – Cadiz
Rezultat prima repriză – Villarreal (cota 1.91)

Real Madrid – Rayo Vallecano
Pauză/Final – 1/1 (cota 2.05)

În plus, cu BetMentor fiecare selecție aleasă este însoțită și de o scurtă notă informativă de ce a fost aleasă acea opțiune pe baza informațiilor statistice existente pe marginea respectivelor evenimente.

Încearcă și tu BetMentor și învață alături de widget-ul nostru de ce statisticile pot fi esențiale atunci când pariezi. Succes! Să fie verde!

Pariază pe fotbalul european beneficiind de un bonus avantajos

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX