1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Betano susține sportivii de elită și a devenit partener oficial al Alinei Vuc, cea mai bună luptătoare a României. Împreună spre Japonia!

Betano susține sportivii de elită și a devenit partener oficial al Alinei Vuc, cea mai bună luptătoare a României. Împreună spre Japonia!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-02-20 12:04:36

image Betano susține sportivii de elită și a devenit partener oficial al Alinei Vuc, cea mai bună luptătoare a României. Împreună spre Japonia!

Din februarie 2020 declarăm pe propria răspundere că ne luptăm de la egal cu oricine. Pentru că Betano, operator desemnat cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, a devenit partenerul oficial al Alinei Vuc, vicecampioană mondială la lupte libere în 2019 și una dintre marile speranțe ale sportului românesc.

Ceea ce a început cu intrarea pe piața jocurilor de noroc online din România, parteneriatul principal cu Universitatea Craiova, sponsorizarea Ligii 1 între 2017 și 2019 și parteneriatul cu FCSB continuă, începând din februarie 2020, cu o altă provocare: susținerea sportivilor români care, în vară, vor depune eforturi pentru a adduce o medalie sub tricolor. Alina Vuc, reșițeanca de 26 de ani care se anunță o candidată serioasă la îndeplinirea acestui obiectiv, este prima dintr-un șir, sperăm cât mai lung, de sportivi români pe care Betano îi susține oficial spre destinația finală, laurii la cea mai importantă competiție sportivă din 2020.Alina Vuc, printre sportivii români ai momentului

Prezentă în februarie la Campionatele Europene de lupte libere, Alina și-a creat, până la 26 de ani, o carieră superbă în sportul românesc. Are în palmares două medalii de argint la Campionatele Mondiale (obținute în 2017 și 2019), două medalii de argint (2016 și 2018) și una de bronz (2017) la Campionatele Europene. În 2019, a trecut peste o accidentare și o operație la ligamentul încrucișat anterior al genunchiului drept, a revenit mai puternică, a fost desemnată cel mai bun sportiv al anului la CSA Steaua și a prins locul trei în Ancheta Gazetei Sporturilor (după Simona Halep și echipa feminină de tenis de masă), iar medalia de la Mondiale i-a adus pentru al treilea an consecutiv titlul de cea mai bună luptătoare română.

Pentru Alina, drumul glorie continua împreună cu Betano, iar obiectivul e aducerea unei medalii pentru tricolor!

Betano e prezent în România, Germania, Portugalia, Grecia și Cipru, oferindu-le clienților un produs de top în lumea jocurilor de noroc online. Lansat pe piața românească în may 2016, cu o licență valabilă până în 2027, Betano își întâmpină clienții cu o gamă variată de servicii, inclusiv BetCombo, BetMentor, Misiuni cu premii speciale. Lor li se adaugă Cazinoul și Cazinoul Live, cu cei mai mari provideri de pe piață.

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+84.8
Câștigate
55
Pierdute
32
2
Gabriel Morariu
+63.71
Câștigate
34
Pierdute
14
3
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX