1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Premieră în România: Betano lansează reluările video

Premieră în România: Betano lansează reluările video

victorpartan
victorpartan

2023-07-04 17:17:07

image Premieră în România: Betano lansează reluările video

Ai ratat golul care a ridicat tribunele în aer sau vrei să vezi faza care a dus la acordarea unui penalty? De acum înainte nu trebuie să-ți faci griji că ai pierdut vreun moment important din transmisiile în direct de pe Betano. În secțiunea ”Te uiți și pariezi”, Betano a introdus un serviciu nou denumit ”Reluările Betano”, unde poți revedea la un click distanță cele mai importante faze dintr-un meci aflat în oferta de streaming live din site.

Pariază pe meciurile de fotbal cu un bonus atractiv de bun venit!

Experiența membrilor Betano este una de top, iar pasiunea pentru sport, inovații și tehnologie este mereu o prioritate. Aici se încadrează serviciul de Reluări, cel care vine în completarea facilităților deja existente pentru meciurile transmise în direct, cum ar fi Te uiți și Pariezi – streaming live cu cote pe ecran - și xGoals – statisticile pe goluri, în timp real. 

Cum funcționează Reluările pe Betano?

Vei putea vedea ca Reluări următoarele faze din meciurile transmise live:

1. Goluri
2. Goluri anulate
3. Penalty-uri
4. Penaltiuri ratate
5. Bare 

Iată pașii prin care poți găsi pe site reluarea dorită. Accesează meciul transmis în direct și poți observa în partea din dreapta sus a ecranului butonul Replays. Apasă-l, iar pe ecran vor apărea fazele pe care le poți revedea ca reluări. Reluarea se va deschide separat, iar după încheierea acesteia se revine automat în modul de streaming live. Totul este simplu, eficient și modern.

Acum, pe Betano, cu opțiunea Reluări, nu mai ratezi nicio fază din meciul urmărit în direct!

Noua opțiune de Reluări a fost introdusă de Betano la acest moment  în aplicația de Android și pe site (variantele de mobil și desktop), urmând ca în scurt să poată fi accesată și de utilizatorii cu dispozitive iOS.

Te uiți și pariezi

Un alt serviciu extrem de folosit pe Betano pentru meciurile live este „Te uiți și pariezi”.  Cele mai importante meciuri din fotbal, tenis și baschet beneficiază de opțiunea Te uiți și pariezi. Aceasta afișează pe ecran transmisia video în direct (streaming live), alături de cele mai importante cote în timp real. 

Astfel, pe Betano orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit.
Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

Ai găsit pe ce vrei să pariezi? Doar apasă pe cota dorită, poți selecta miza și plasa pariul în timp ce privești meciul favorit!

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

Experiența de pariere live este dusă mai departe, pe Betano, grație statisticilor xGoals

xGoals analizează în timp real calitatea oportunităților fiecărei echipe dintr-un meci live și calculează pentru tine numărul așteptat de goluri posibile. Rezultă o valoare Xg, care indică posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Astfel, poți ști la ce să te aștepți și poți miza în consecință, mai informat și cu mai multe șanse de câștig. Valorile xGoals sunt informative și nu garantează pariuri câștigătoare.

xGoals este disponibil doar pentru unele partide de fotbal și se găsește sub tabela de marcaj a paginii live.

Pariază pe meciurile de fotbal cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX