1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Betano a semnat un parteneriat cu FIFA pentru Cupa Mondială

Betano a semnat un parteneriat cu FIFA pentru Cupa Mondială

victorpartan
victorpartan

2022-11-30 09:36:35

image Betano a semnat un parteneriat cu FIFA pentru Cupa Mondială

Betano este primul operator de pariuri sportive din lume selectat Suporter Oficial Regional al celei mai importante competiții internaționale de fotbal, Cupa Mondială 2022. Parteneriatul cu Federația Internațională de Fotbal reprezintă o nouă premieră înregistrată de acest operator și continuă seria de distincții primite de grup în cei zece ani de activitate. Cel mai recent și, totodată, cel mai valoros titlu este cel de „Operator al Anului”, atribuit în cadrul prestigioasei gale internaționale de eGaming „EGR Operator Awards 2022”.

FIFA și Betano au un etos comun în privința utilizării tehnologiei pentru a îmbunătăți experiența suporterilor și suntem nerăbdători să vedem ce le-au pregătit fanilor din Europa. Odată cu debutul Cupei Mondiale FIFA, intrăm și într-o nouă sferă a industriei”, a declarat Luis Rodriguez, Director Parteneriate FIFA.

La rândul său, George Daskalakis, CEO și cofondator Kaizen Gaming, a spus: „Suntem mândri să fim primul operator de pariuri sportive care a încheiat un parteneriat cu FIFA pentru cel mai mare eveniment fotbalistic din lume. Această colaborare ne va aduce cu un pas mai aproape de milioane de fani ai fotbalului de pe tot globul; scopul nostru este să le oferim o platformă de joc responsabil care se ridică la cele mai înalte standarde, și să le amplificăm experiența spectacolului pus în scenă la Cupa Mondială FIFA Qatar 2022”.

Este prima oară când FIFA permite unui operator de pariuri sportive să devină partener al celei mai renumite competiții internaționale, iar acest lucru poate fi catalogat drept o recunoaștere a tuturor eforturilor Betano de a promova divertismentul responsabil, a considerat și Dragoș Mîndreci, Country Manager BETANO România.

Betano investește permanent în experiență de joc desăvârșită, exclusivități, diversificarea portofoliului și dezvoltarea unuia dintre cele mai avansate sisteme AI dedicate jocului responsabil. Totodată, operatorul vine în sprijinul comunităților prin susținerea competițiilor sportive, a cluburilor și a sportivilor de performanță, cât și prin multiple acțiuni de binefacere, recunoscute prin distincții acordate de organizații de prestigiu din România și din lume.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX