1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Asalt pentru finale în Liga Europa și Conference League

Asalt pentru finale în Liga Europa și Conference League

victorpartan
victorpartan

2024-05-09 09:11:28

image Asalt pentru finale în Liga Europa și Conference League

Joi, 9 mai, vor avea loc meciurile retur din semifinalele Ligii Europa și Conference League, partide în urma cărora vom cunoaște tabloul complet al finalelor acestui sezon în fotbalul european. În același timp, la Roma jucătorii își pun la punct ultimele reglaje în perspectiva marelui turneu de la Roland Garros, acesta adevărat Campionat Mondial al tenisului pe zgură. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu cinci selecții din fotbal și tenis, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Pariază pe semifinalele cupelor europene cu un bonus atractiv de bun venit!

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal și tenis, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. 

Cinci selecții, un singur bilet cu o cotă de peste 10!

Din oferta Betano de joi 9 mai am ales trei meciuri de fotbal din semifinalele Ligii Europa și Conference League, respectiv două dispute de tenis din cadrul turneului de la Roma, și am mizat pe cota mai mari de 1.50 la fiecare selecție în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu, pentru ca la tenis să se aplice pentru piețele Câștigător, Handicap jocuri, Total seturi meci (Peste/Sub).

Bayer Leverkusen – AS Roma (2-0 în tur)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.70)

Încă neînvinsă în actualul sezon, Bayer Leverkusen are o medie de 3.79 goluri marcate în meciurile de pe teren propriu sezonul acesta. Peste 2.5 goluri au fost marcate în 20 din cele 24 de meciuri susținute de Leverkuse pe propriul stadion. AS Roma are o singură victorie în ultimele cinci partide și vine după o remiză cu Juventus care o menține în afara topului patru din Serie A. Roma este neînvinsă în ultimele patru deplasări indiferent de competiție.

Atalanta – Olympique Marseille (1-1 în tur)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)

Atalanta s-a dovedit o nucă tare sezonul acesta în meciurile de pe teren propriu, unde a înregistrat 11 victorii în ultimele 14 meciuri. De cealaltă parte, Olympique Marseille a obținut doar o victorie în cele șapte deplasări în cupele europene. Echipa franceză a pierdut patru din ultimele cinci deplasări în toate competițiile.

Olympiacos Pireu – Aston Villa (4-2 în tur)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.50)

Surpriza semifinalelor a fost furnizată de Olympiacos, singura reprezentantă a estului Europei în această fază a competiției. Aston Villa are nevoie de un miracol în returul din Grecia pentru a întoarce soarta calificării în finala Conference League. Echipa din Birmingham a obținut o singură victorie în ultimele șase deplasări, în timp ce Olympiacos a pierdut un singur meci din ultimele opt disputate în toate competițiie.

Jack Draper - Borna Coric
Câștigător – Jack Draper (cota 1.70)

Draper este clasat cu 15 de locuri în fața lui Coric și a disputat un sfert de finală anul acesta pe zgură, în timp ce Coric n-a depășit faza turului doi în sezonul de zgură. Croatul are o finală disputată la Montpellier în luna februarie într-un turneu de sală. Cei doi nu s-au mai duelat în circuit.

Tomas Machac - Matteo Arnaldi
Câștigător – Matteo Arnaldi (cota 1.55)

Chiar dacă a pierdut cele două dispute directe de până acum, italianul Arnaldi vrea să profite de avantajul terenului propriu pentru a-și luat revanșa în fața cehului clasat cu opt locuri mai jos în ierarhia mondială. Arnaldi are un sfert de finală pe zgură, la Barcelona, iar la Madrid i-a luat un set lui Daniil Medvedev. De cealaltă parte, Machac a ieșit de fiecare în turul doi în turneele de zgură disputate.

Cota peste 10!

Pe cele trei meciuri de fotbal și cele două partide de tenis de mai sus am obținut cota 11.75 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 587,93 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 80,69 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Pariază pe semifinalele cupelor europene cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX