1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Arsenal vs West Ham: „Tunarii” joacă sub presiunea pierderii primului loc

Arsenal vs West Ham: „Tunarii” joacă sub presiunea pierderii primului loc

victorpartan
victorpartan

2023-12-27 16:09:37

image Arsenal vs West Ham: „Tunarii” joacă sub presiunea pierderii primului loc

Joi, 28 decembrie, sunt programate ultimele două meciuri din etapa a 19-a în Premier League. Brighton primește vizita lui Tottenham, echipă din top patru, iar Arsenal are derby pe teren propriu cu West Ham. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe meciurile din Premier League cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de joi, 28 decembrie, am ales cele două meciuri programate în Premier League și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere, câte două din fiecare meci, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci se regăsesc în același loc.

Brighton – Tottenham (21:30)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.42)
Șansă dublă – X2 (cota 1.53)
Cartonaș acordat în ambele reprize – Nu (cota 4.20)

În 17 din cele 18 meciuri disputate de Brighton în actualul sezon ambele echipe au marcat. De asemenea, în 12 din ultimele 15 meciuri susținute de Tottenham au fost goluri de ambele părți. Tottenham ocupă locul patru în clasament (36 puncte), în timp ce Brighton se află pe locul nouă (27 puncte). Tottenham a câștigat patru din ultimele cinci meciuri directe. Nicio remiză nu s-a înregistrat în ultimele șase partide între Brighton și Tottenham.

Arsenal – West Ham (22:15)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.88)
Ambele echipe să primească un cartonaș – Da (cota 1.29)

În șase din cele nouă meciuri disputate de Arsenal pe teren propriu sezonul acesta ambele echipe au marcat. Cei de la West Ham au marcat în opt din cele nouă meciuri disputate în deplasare, dar au pierdut patru din aceste șase partide. Mohammed Kudus a înscris patru goluri în ultimele cinci apariții în campionat. Pe Betano acesta are cota 5.50 că va marca oricând în meciul cu Arsenal. Ambele echipe au marcat în ultimele patru meciuri directe și un singur meci din precedentele șase au fost fără gol de ambele părți. Câte patru goluri au fost înscrise în ultimele trei dueluri directe.

Cota 25

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Brighton – Tottenham și Arsenal – West Ham din Premier League poți ajunge la o cotă cumulată de 25.37, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.268,75 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Arsenal – West Ham, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Pariază pe meciurile din Premier League cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX