1. Home »
 2. Stiri sportive »
 3. Arsenal, favorită în duelul cu Everton. Câștig de 8 sau 15 ori mai mare cu BetBuilder, pe Betano

Arsenal, favorită în duelul cu Everton. Câștig de 8 sau 15 ori mai mare cu BetBuilder, pe Betano

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-02-28 15:15:01

image Arsenal, favorită în duelul cu Everton. Câștig de 8 sau 15 ori mai mare cu BetBuilder, pe Betano

Arsenal și Everton sunt două echipe cu obiective diametral opuse în acest moment al sezonului din Premier League și pentru niciuna dintre ele egalul nu reprezintă vreun avantaj. Un prilej bun de a combina armonios mai multe pariuri din același meci cu opțiunea BetBuilder, pentru a obține o cotă cât mai generoasă, doar pe Betano.

Pariază pe Arsenal vs Everton la Betano cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este BetBuilder?

Cu opțiunea de pariere BetBuilder pot fi combinate mai multe pariuri  din același meci, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri mai atractive.

Acum să vedem biletul. Pentru meciul dintre Arsenal și Everton, care se joacă în această miercuri de la ora 21:45, am adăugat pe același bilet patru tipuri de pariuri pentru o cotă finală de 8.50, după cum urmează:

 • Rezultat final – Arsenal (cota 1.37)
  De ce? 
  Arsenal ocupa prima poziție în clasamentul din Premier League, cu două puncte în fața principalei urmăritoare Manchester City. Astfel, echipa lui Mikel Arteta este practic condamnată să câștige în fața unui adversar care se zbate al doilea sezon la rând în lupta pentru evitarea retrogradării.
 • Ambele echipe înscriu – NU (cota 1.65)
  De ce?
  Everton are un singur gol a marcat în precedentele șapte deplasări în campionat.
 • Cartonașe – Peste 3.5 (cota 1.80)
 • Bukayo Saka (Arsenal)– Marchează oricând (cota 2.62)
  De ce?
  Atacantul în vârstă de doar 21 de ani are nouă goluri marcate în 24 de meciuri, trei dintre acestea fiind reușite în 2023. Everton are un singur gol a marcat în precedentele șapte deplasări în campionat.

Toate cele patru pariuri de mai sus, din același meci, se adaugă pe un singur bilet, cu BetBuilder pe Betano. Cota obținută este de 8.50.

Cum folosești BetBuilder, pe Arsenal - Everton?

Intră în meci și activează din colțul dreapta-sus butonul albastru de BetBuilder. Apoi poți adăuga apoi pe același bilet pariurile de mai sus cu cota finală de 8.50 sau poți încerca altele pe care le crezi mai atractive pentru tine.

Vezi în videoul de mai jos cum se folosește exact.

Așadar, este inspirația ta, va fi un meci cu goluri de ambele părți sau nu? Poți crea mai multe versiuni cu BetBuilder. Dacă vezi o mare surpriză posibilă, cum ar fi victoria a lui Everton (cota 8,75), o poți adăuga pe același bilet cu opțiunea ca ambele echipe înscriu (cota 2.15), ceea ce îți aduce un bilet cu o cotă de 15.00 cu BetBuilder!

Ai și Mega Cote

Pentru meciul Arsenal – Everton la Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Descoperă-le aici.

Pariază pe Arsenal vs Everton la Betano cu un bonus atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX