1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Argentina și Brazilia, duel de la distanță în preliminariile Cupei Mondiale

Argentina și Brazilia, duel de la distanță în preliminariile Cupei Mondiale

victorpartan
victorpartan

2023-10-18 09:07:08

image Argentina și Brazilia, duel de la distanță în preliminariile Cupei Mondiale

Etapa a 4-a din preliminariile Cupei Mondiale din 2026, zona America de Sud, programează miercuri, 18 octombrie, printre altele, meciurile Uruguay – Brazilia și Peru – Argentina. Două deplasări grele pentru marile rivale sud-americane în contextul unei lupte pasionante de la distanță în fruntea clasamentului. Argentina este neînvinsă și fără gol primit după trei etape, în timp ce Brazilia a călcat strâmb pe teren propriu în remiza surprinzătoare cu Venezuela. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, pentru o singură cotă. De acum, în Bet Builder, poți miza pentru o cotă generoasă și că jucătorul favorit va marca un hat-trick, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe meciurile din preliminariile sud-americane cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de miercuri, 18 octombrie, am ales două dintre meciurile programate în preliminariile sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe câte trei piețe diferite de pariere. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc!

Uruguay – Brazilia (18 octombrie, 03:00)

Marcator – Neymar oricând (cota 2.70)
Brazilia cornere – Peste 4.5 (cota 1.90)
Uruguay total cartonașe – Peste 3.5 (cota 2.50)

Brazilia vine după un egal pe teren propriu cu Venezuela (1-1) puțin anticipat de toată lumea și multipla campioană mondială vrea să-și spele imaginea în fața fanilor. Uruguay are o singură victorie în cele trei meciuri de până acum în actualele preliminarii la precedenta dispută de pe teren propriu. Ambele echipe au marcat în șase din cele șapte meciuri disputate de Uruguay în 2023. Brazilia a înscris în nouă din ultimele zece partide din preliminariile pentru Cupa Mondială. De asemenea, în patru din ultimele cinci meciuri oficiale între Uruguay și Brazilia au fost goluri de ambele părți. Brazilia s-a impus în cinci din precedentele șase meciuri, indiferent că vorbim de preliminarii, Copa America sau amicale.

Peru – Argentina (18 octombrie, 05:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.55)
Total cartonașe – Peste 5.5 (cota 1.91)
Peru cornere – Peste 2.5 (cota 1.60)

Argentina are trei victorii din tot atâtea meciuri disputate în preliminariile pentru CM din 2026, campioana mondială din Qatar fiind fără gol primit în ultimele șapte meciuri. Practic, Argentina n-a mai primit gol de aproape un an, de la finala cu Franța de la Losail. Peru a obținut un singur punct în actualele preliminarii și n-a marcat niciun gol în trei meciuri. În ultimele trei dispute de la Lima s-au înregistrat două remize și o victorie pentru Argentina. Ultima victorie a celor din Peru datează din 1997. De atunci au fost 11 succese pentru argentinieni și patru rezultate de egalitate.

Cotă de aproape 100!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Uruguay – Brazilia și Peru - Argentina din preliminariile Cupei Mondiale 2026 poți ajunge la o cotă cumulată de 96.25, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 4.812,50 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

Provocarea Hat-Trick!

Acum poți miza și pe hat-trick în secțiunea Marcator din oferta Betano, iar în construcția biletului cu Bet Builder activat aceasta se traduce printr-o cotă majorată substanțial.

Spre exemplu, la partida Uruguay - Brazilia pentru un eventual hat-trick reușit de Neymar cota oferită de Betano este de 150.00.

Ai și Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Peru - Argentina, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor. Spre exemplu, pentru pronosticul Rezultat meci & Ambele echipe să înscrie – Argentina / Da cota crește pe Betano de la 4.10 la 4.45 cu un potențial câștig mai mare pentru jucătorii care aleg această opțiune de pariere.

Pariază pe meciurile din preliminariile sud-americane cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX