1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Aprilie 2020: Ion Crăciunescu face praf un arbitru din FIFA 20

Aprilie 2020: Ion Crăciunescu face praf un arbitru din FIFA 20

victorpartan
victorpartan

2020-03-25 20:44:56

image Aprilie 2020: Ion Crăciunescu face praf un arbitru din FIFA 20

Senzațional, din viitor: în aprilie 2020, fix peste o lună, Ion Crăciunescu (69 de ani) face praf un arbitru din FIFA 2020, în urma unei faze litigioase care îl determină pe Dan Petrescu să își arunce laptopul pe geam. Din cauza unui bug al jocului, Gigi Becali este trecut drept antrenor la FCSB.

Pentru că sportul românesc este pe pauză în prezent, am dat o fugă în viitor, până la sfârșitul lui aprilie 2020, ca să vedem ce mai face lumea. Ei bine, am constatat că și acțiunea din Liga I s-a mutat în online, iar analiștii tv s-au adaptat. Ion Crăciunescu, de exemplu, este invitat să comenteze, în direct de la domiciliu, fazele litigioase din FIFA 20.

Fix pe 25 aprilie 2020, fostul arbitru internațional va intra în direct prin video call, la o emisiune moderată de holograma lui Radu Naum, și va analiza faza în care echipa butonată de Dan Petrescu nu a primit penalty într-un amical cu FC Botoxșani, echipa unei gamer-ițe din Vaslui.

„Domnilor, priviți cum se duce mingea. Nu e atinsă deloc de fundaș... Vedeți?... Iese afară din piciorul lui Țucudean, care apoi este secerat... Vedeți? În opinia mea este penalty clar. Știu eu cum se fac delegările și la acest joc, FIFA, să nu credeți că am scăpat de practicile obișnuite. Arbitrul de față nu cred că este rău intenționat. Este un arbitru slab, nu are ce să caute pe un teren de fotbal electronic. Nici nu știe să alerge. Uitați cum se mișcă pixelii. E praf!”, va spune Crăciunescu,. Acesta nu va uita să îl critice pe Kyros Vassaras, care „primește sute de mii de euro de la FRF ca să stea acasă, în Grecia”. 

Analistul se va referi și la un episod reprobrabil petrecut imediat după greșeala de arbitraj: „Îl cunosc pe Dan și îl respect, dar nu cred că gestul său de a arunca laptopul pe geam a fost unul justificat. Era, totuși, un meci amical, plus că se afla în avantaj, parcă era 10-0. Înțeleg că polițistul care patrula pe stradă și a fost lovit de calculator a fost externat”.

Leo Grozavu își bate jucătorii prin curier

O altă știre ar fi că producătorii jocului amintit au luat în considerare notificările primite de la Florin Talpan, iar Steaua e FCSB. În ceea ce-i privește pe „roș-albaștri”, programatorii nu au putut fixa bug-ul care face ca în dreptul antrenorului să fie trecut numele lui Gigi Becali.

Izolarea este grea și pentru Leo Grozavu. Antrenorul lui Sepsi s-a văzut nevoit să trimită prin curierat câteva scatoalce lui Istvan Fulop, autorul unei ratări monumentale într-un alt meci pe computer.

Dinamo își menține invincibilitatea

Înainte să joace meciul online din etapa a 3-a a Play-off-ului Ligii I, Edward Iordănescu i-a trimis omologului de la Astra un SMS prin care îl atenționează să nu îl folosească pe Constantin Budescu, întrucât „Budi” e accidentat în realitate. Iordănescu jr. a propus înființarea unei Comisii de etică, iar aceasta ar trebui să urmărească astfel de cazuri. E vorba de respect.

Toate cluburile au fost de acord să participe la competiția de fotbal online, mai puțin Dinamo, care vrea să-și mențină invincibilitatea. „Echipa nu a mai pierdut de când s-a întrerupt campionatul. Dacă vom continua pe această linie, cu siguranță vom reuși să evităm retrogradarea”, va spune Florin Prunea, ambasadorul campaniei prin care li se cere oamenilor să stea acasă: „Nu ieși ca mine, în meciul cu Suedia!”. 

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX