Anunț important după plecarea lui Cosmin Contra: el e MARELE FAVORIT să devină noul selecționer al naționalei României!

1,3k 0

Învinsă de Spania cu 5-0 la Madrid, naționala de fotbal a României a rămas fără Cosmin Contra, iar șefii FRF au plecat în căutarea unui selecționer pentru barajul din Liga Națiunilor, din martie. Betano, casa de pariuri desemnată cea mai bună platformă mobilă în 2019 la EGR Awards, are primele cote pentru următorul selecționer: Mirel Rădoi e mare favorit, urmat de Gică Hagi și Dan Petrescu!

La mai puțin de 12 ore de la momentul în care Cosmin Contra a anunțat că nu va mai continua, Betano a scos pe piața pariurilor sportive online din România primele cote privind urmașul fostului fundaș dreapta pe banca tehnică a echipei naționale. Pus într-o lumină foarte bună de performanțele remarcabile obținute cu naționala de tineret a României, Mirel Rădoi a devenit marele favorit să-i urmeze lui Cosmin Contra.

Fostul mijlocaș defensiv e urmat de alți doi antrenori la modă în fotbalul românesc - Gică Hagi, fost campion al României cu Viitorul, și Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR Cluj, tehnician cu șanse foarte mari să ajungă în primăvara europeană alături de echipa din Gruia.

Mirel Rădoi, meci important astăzi în Irlanda de Nord: vezi cotele Betano la pariuri sportive online.

Lista îi mai cuprinde, în ordine, pe Marius Șumudică, antrenorul celor de la Gaziantep, Ladislau Boloni, tehnicianul care face o treabă bună în Belgia, la Antwerp, Mircea și Răzvan Lucescu, dar și variante care par, la această oră, mai degrabă de domeniul imposibilului: Mircea Rednic, Victor Pițurcă, Edward Iordănescu, Viorel Moldovan și Walter Zenga.

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult