1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Aproape 100.000 de euro câștigați dintr-o specială în cazinoul Las Vegas

Aproape 100.000 de euro câștigați dintr-o specială în cazinoul Las Vegas

victorpartan
victorpartan

2023-06-23 14:53:14

image Aproape 100.000 de euro câștigați dintr-o specială în cazinoul Las Vegas

Se spune că nu aduce o viață întreagă ce poate aduce o singură rotire la sloturi, iar această vorbă este susținută de o întâmplare recentă. Un client din Galați al cazinoului online Las Vegas a câștigat 432.556 RON după ce a declanșat funcția specială la „Gates of Olympus”. În total, norocosul a făcut 660.000 RON în ultima perioadă, adică aproximativ 132.000 de euro, cu care are de gând să își construiască o casă.

Joacă și tu în cazinoul Las Vegas și încearcă să dai lovitura la sloturi

Pe blogul Las Vegas a fost publicat un scurt interviu cu marele câștigător, despre care aflăm că îl cheamă Gabriel și că este un jucător perseverent. O dată cu acest câștig apreciabil, jucătorul și-a scos banii investiți până acum și a trecut pe plus. Viața i s-a schimbat radical în numai câteva secunde. 

„Nu există am pierdut la cazino, există doar nu am avut suficienți bani să câștig la cazino”, este una dintre afirmațiile cheie pe care le-am remarcat în interviu. Într-adevăr, cu cât joci mai multe runde, cu atât ai mai multe șanse să vină o rotire care să te facă fericit pe termen lung.

O a doua remarcă foarte importantă este necesitatea de a juca la un cazino serios: „Nu recomand jocurile de noroc, dar dacă tot o să jucați, jucați pe un casino legitim, care să vă și răspundă super rapid pe suport și să vă rezolve problemele”.

Acest sfat vine din experiența personală a gălățeanului care, după cum el însuși a declarat, a câștigat o sumă mare și la un alt cazinou, dar nu a putut retrage toți banii, pentru cu i s-au pus tot felul de piedici. Astfel, a rămas doar jumătate din premiu, pentru că cealaltă jumătate a fost jucată și pierdută „la nervi”.

„La dumneavoastră (n.r. în cazinoul Las Vegas) am văzut că lucrurile au mers foarte repede. Colegii au răspuns în maxim 10 minute. A fost o experiență mult mai OK. Răspunsul dumneavoastră a fost rapid pe mail-uri. A fost super OK. Știm cu toții că sunt jocuri de noroc, nu se câștigă întotdeaua. Dar contează foarte mult, atunci când câștigi, echipa de suport să-și dea puțin interesul ca banii să ajungă la tine”, a spus „Gabriel”, în cadrul interviului pe care îl poți citi integral pe blog.lasvegas.ro. 

Joacă și tu în cazinoul Las Vegas și încearcă să dai lovitura la sloturi

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX