1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Ai pariat 1, X sau 2 la Villarreal – Barcelona? Toată lumea a câștigat!

Ai pariat 1, X sau 2 la Villarreal – Barcelona? Toată lumea a câștigat!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-04-03 19:30:00

image Ai pariat 1, X sau 2 la Villarreal – Barcelona? Toată lumea a câștigat!

Toată lumea care a plasat un pariu pe 1, X sau 2 ca rezultat final la meciul Villarreal – Barcelona, încheiat marți seară cu incredibilul scor de 4-4 în La Liga, a plecat de pe Betano.ro cu un pariu câștigător.

Cum a fost așa ceva posibil? Pentru că nu este o păcăleală de 1 Aprilie.

Partida s-a încheiat la egalitate, iar toți cei care au mizat pe un rezultat de egalitate (X) au primit câștigurile, așa cum este normal. Dar lucrurile „normale” se încheie aici, pentru că și jucătorii care au pariat pe victoria lui Villarreal (1) sau pe cea a Barcelonei (2) au fost plătiți de Betano!

Motivul este simplu: toate pariurile plasate pe rezultatul final (1, X sau 2) au fost considerate câștigătoare pe Betano, în baza ofertei „Avans de două goluri”. Conform acesteia, toate pariurile plasate pe o echipă care conduce cu două goluri avans, la orice moment din meci, sunt considerare câștigătoare indiferent de rezultatul final.

Iar acest lucru s-a întâmplat la Villarreal – Barcelona. Și nu o dată, ci de două ori!

Prima oară, în minutul 16, când Malcom a dus scorul la 2-0 pentru Barcelona, deja toate pariurile pe victoria catalanilor au fost stabilite câștigătoare pe Betano, în baza ofertei Avans 2 goluri.

Apoi „Submarinul Galben” a avut o serie fulminantă de patru goluri consecutive, încheiată cu reușita lui Carlos Bacca din minutul 80. De la 0-2, acum Villarreal conducea la rândul ei cu un neverosimil avantaj de două goluri, 4-2. Astfel, oferta a fost aplicată pentru a doua oară în același meci și  toți cei care pariaseră de această dată pe victoria gazdelor și-au primit și ei  banii.

Pentru ca toată lumea să fie fericită, la final s-a terminat egal. Toți cei care mizaseră pe un rezultat de egalitate au încheiat și ei cu profit.

Un meci nebun nu doar pe teren, ci și pentru pariorii inspirați care au ales Betano la acest meci. Nu rata altădată nici tu oferta Avans de două goluri, pentru că pe Betano îți poți câștiga pariurile chiar și atunci când echipa pe care ai pariat pierde la final!

Oferta este mereu disponibilă pe site-ul sponsorului Ligii 1, la meciurile de fotbal din Champions League, Europa League, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga și campionatul României.

Deschide cont și joacă și tu la Betano chiar acum!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX