Viitorul, favorită principală să ocupe ultimul loc de Play-Off

734 0

Ultima etapă a sezonului regulat este foarte interesantă din perspectiva luptei pentru locul al 6-lea în clasamentul Ligii I, care asigură participarea în Play-Off. Trei echipe aspiră la această poziție: FC Botoșani (în prezent pe locul 6, cu 36 de puncte), Viitorul Constanța (locul 7, 35 de puncte) și Poli Iași (locul 8, 34 de puncte). FC Botoșani și Viitorul au meci direct, la Ovidiu, iar Poli Iași joacă, la Pitești, contra lui FC Hermannstadt. Cele două meciuri sunt programate duminică, 3 martie, de la ora 17:00.

Pariază pe echipa care va ocupa locul 6 în Liga I la finalul sezonului regulat!

Deși nu a mai marcat de șapte meciuri, echipa lui Hagi este creditată de casele de pariuri sportive online cu prima șansă la calificarea în Play-Off, iar FC Botoșani cu șansa a doua. Iată care sunt cotele la Betano.ro:


Este clar: Viitorul se califică în play-off doar dacă o învinge pe FC Botoșani. De precizat că echipa constănțeană s-a impus în ultimele patru confruntări directe în care a avut statut de gazdă.

FC Botoșani termină pe locul 6 dacă o învinge pe Viitorul sau dacă face egal la Ovidiu și Poli Iași nu câștigă cu Hermannstadt.

Poli Iași obține o calificare aproape miraculoasă în Play-Off, ca și sezonul trecut, doar în cazul în care câștigă contra lui FC Hermannstadt, iar meciul Viitorul vs FC Botoșani se termină la egalitate.

Rămâne de văzut care va fi deznodământul acestei lupte. Tu pe cine pariezi?

Pariază pe echipa care va ocupa locul 6 în Liga I la finalul sezonului regulat!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi