1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Viitorul, favorită principală să ocupe ultimul loc de Play-Off

Viitorul, favorită principală să ocupe ultimul loc de Play-Off

victorpartan
victorpartan

2019-02-26 15:21:58

image Viitorul, favorită principală să ocupe ultimul loc de Play-Off

Ultima etapă a sezonului regulat este foarte interesantă din perspectiva luptei pentru locul al 6-lea în clasamentul Ligii I, care asigură participarea în Play-Off. Trei echipe aspiră la această poziție: FC Botoșani (în prezent pe locul 6, cu 36 de puncte), Viitorul Constanța (locul 7, 35 de puncte) și Poli Iași (locul 8, 34 de puncte). FC Botoșani și Viitorul au meci direct, la Ovidiu, iar Poli Iași joacă, la Pitești, contra lui FC Hermannstadt. Cele două meciuri sunt programate duminică, 3 martie, de la ora 17:00.

Pariază pe echipa care va ocupa locul 6 în Liga I la finalul sezonului regulat!

Deși nu a mai marcat de șapte meciuri, echipa lui Hagi este creditată de casele de pariuri sportive online cu prima șansă la calificarea în Play-Off, iar FC Botoșani cu șansa a doua. Iată care sunt cotele la Betano.ro:


Este clar: Viitorul se califică în play-off doar dacă o învinge pe FC Botoșani. De precizat că echipa constănțeană s-a impus în ultimele patru confruntări directe în care a avut statut de gazdă.

FC Botoșani termină pe locul 6 dacă o învinge pe Viitorul sau dacă face egal la Ovidiu și Poli Iași nu câștigă cu Hermannstadt.

Poli Iași obține o calificare aproape miraculoasă în Play-Off, ca și sezonul trecut, doar în cazul în care câștigă contra lui FC Hermannstadt, iar meciul Viitorul vs FC Botoșani se termină la egalitate.

Rămâne de văzut care va fi deznodământul acestei lupte. Tu pe cine pariezi?

Pariază pe echipa care va ocupa locul 6 în Liga I la finalul sezonului regulat!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX