1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. „V” de la Virtuale. Ce sunt Sporturile Virtuale de pe Betano, cum le joci și ce trebuie să știi despre ele

„V” de la Virtuale. Ce sunt Sporturile Virtuale de pe Betano, cum le joci și ce trebuie să știi despre ele

Andrei_Daniel
Andrei_Daniel

2020-03-24 14:09:18

image „V” de la Virtuale. Ce sunt Sporturile Virtuale de pe Betano, cum le joci și ce trebuie să știi despre eleDacă ar fi să descriem Sporturile Virtuale de pe Betano într-o singură propoziție, probabil că aceasta ar fi: "Meciuri la fiecare minut, pariuri la fiecare minut". Pentru că, fie că vorbim despre fotbal, tenis, baschet, ciclism, speedway, curse de câini sau curse de cai, toate au urcat rapid în topul preferințelor utilizatorilor Betano, iar în ultimul timp au devenit unele dintre atracțiile noastre.

De ce vorbește lumea din ce în ce mai mult despre pariurile pe Sporturi Virtuale?

Răspunsul, aici, e unul simplu. Așa cum era de așteptat, evoluția tehnologiei nu putea lăsa indiferentă lumea pariurilor sportive, mai ales casele de pariuri online. Un prim exemplu aici este Betano, care a acordat o atenție sporită evoluției Sporturilor Virtuale, cu opțiuni și avantaje precum echipe românești, posibilitatea de a juca 24 de ore din 24, o Misiune exclusivă și multe alte surprize, pe care le veți descoperi. Dar, mai întâi, încercăm să explicăm "fenomenul" Sporturilor Virtuale răspunzând la întrebările de bază ale unui jucător începător.

Poți juca în siguranță

La fel ca în cazul tuturor activităților legate de pariurile sportive online, cel mai important lucru este alegerea casei de pariuri care, pe lângă un produs bun, îți oferă securitate a tranzacțiilor și datelor personale. Casa de pariuri pe care o alegi ar trebui să aibă certificatul EEEP și să aibă o imagine bună în domeniu. Recent, Betano a primit premiul pentru cea mai bună platformă mobilă la EGR Awards 2019, echivalentul Oscarurilor în lumea pariurilor sportive online.

Ce sunt Sporturile Virtuale

Pe scurt, când vorbim despre Sporturile Virtuale, ne referim la meciuri virtuale din sporturi virtuale. La baza Sporturilor Virtuale stă un algoritm RNG, cel care produce rezultatul meciurilor. Mai simplu spus, este un joc al alegerii, deci cel mai bun lucru este să te bucuri de experiență și - dacă ai noroc - să câștigi niște bani!
Cuvântul-cheie aici este "viteza". Jocul e mai rapid și timpul de așteptare pentru rezultatul final e foarte mic. De exemplu, durata unui meci de fotbal pe Betano este trei minute, unde includem cotele la pariuri sportive online, clasamentul, ultimele cinci rezultate ale fiecărei echipe, meciul în sine și cardul cu rezultatul final. Un meci îl urmează pe altul și, timp de șapte zile pe săptămână și 24 de ore pe zi, poți urmări pariurile tale de pe mobil, computer sau tabletă, oriunde te-ai afla!
Ce sporturi poți juca. Și asculta comentatori români!

Din ce în ce mai multe sporturi intră în Lumea Virtuală de pe Betano, unde găsești meciuri de fotbal, baschet, tenis, speedway, curse de cai și curse de câini. Atenția se îndreaptă spre fotbal, iar pe Betano găsești partide din trei în trei minute în comentariu în limba română, piețe pentru rezultatul final, under / over și scor corect. Adăugăm echipe precum FCSB și Universitatea Craiova, iar experiența fotbalului virtual devine totală pe Betano!

De asemenea, baschetul punctează prin piețe pe rezultat final, total puncte și multe alte opțiuni. Devenit foarte popular în ultimul timp, tenisul vine cu piețe pe câștigător, scorul game-ului și total puncte, dar și cu o grafică apropiată de cea a unui meci real. Pentru cei old school, adrenalina întâlnește evoluția tehnologiei în cursele de cai și cursele de câini, marele avantaj fiind că întrecerile virtuale se updatează mult mai rapid decât cele tradiționale.

În final, ne referim la ciclism și speedway, două Sporturi Virtuale la care poți "vâna" mai ușor cotele mari. Aici, poți experimenta intensitatea curselor de viteză în condiții grafice de excepție și poți alege, din confortul propriului apartament, câștigătorul fiecărei curse virtuale.

Fii la curent cu toate noutățile Betano, de la promoții zilnice, la Misiuni și concursuri! Urmărește-ne pagina de Facebook, cea de Instagram sau abonează-te la canalul de Youtube, vor mai urma surprize!

 

Mă concentrez pe pariurile live, în special pe pariurile pe goluri în prima repriză la cote foarte mari, de la 3 în sus, pentru că în ele găsesc valoare, ca urmare și mizele sunt relative reduse. Campionatele preferate sunt cele în care media de goluri este una mare, gen Germania, Olanda, Italia, Spania, dar doar pentru anumite echipe. De asemenea, risc și în competițiile intercluburi precum Champ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX