1. Home »
 2. Stiri pariuri sportive »
 3. Unibet Poker te provoacă să participi la "Summer Bootcamp"

Unibet Poker te provoacă să participi la "Summer Bootcamp"

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2019-06-29 12:11:12

image Unibet Poker te provoacă să participi la "Summer Bootcamp"
 
Unibet Poker te provoacă în această vară să participi la "Summer Bootcamp" pentru premii în valoare de 52.000 €! Ce trebuie să faci? Să atingi anumite obiective la mesele cash de Omaha și Hold’em pentru a obține puncte în clasamente. Vor fi două ierarhii: pentru mize medii și mari. În plus, poți obține puncte extra cu multiplicatorii de puncte.
 
În fiecare săptămână, cel mai bun jucător de la mize mari va pleca acasă cu 1.000 €, iar cel mai bun la mize medii va primi 500 €.
 

Cum se obțin puncte la Unibet Summer Bootcamp

 
În funcție de tipul de joc ales - Hold'em sau Omaha Pot Limit -, vei obține anumite punctaje, bazându-te pe următoarele criterii:
 
1. Atinge flopul cu cel puțin alți trei jucători
 • 2 puncte pentru Hold'em
 • 1 punct pentru Omaha
2. Atinge flopul în două mâini consecutive
 • 2 puncte pentru Hold'em
 • 1 punct pentru Omaha
3. Joacă o mână din poziția de button și câștigă sau împarte potul
 • 3 puncte pentru Hold'em
 • 3 puncte pentru Omaha
4. Primește 7-2 drept carte de start
 • 4 puncte pentru Hold'em
 • 2 puncte pentru Omaha
5. Completează o chintă de culoare
 • 1000 de puncte pentru Hold'em
 • 300 de puncte pentru Omaha
 
De asemenea, îți poți crește numărul de puncte îndeplinind sarcini zilnice sau săptămânale fără multiplicator. Vei obține același număr de puncte indiferent de miza eligibilă la care îndeplinești sarcina:
 
 • Joacă simultan la cel puțin două mese pe bani reali - Zilnic - 200 de puncte
 • Câștigă trei poturi în orice joc pe bani reali de Pot Limit Omaha - Zilnic - 200 de puncte
 • Zi pierzătoare la mizele eligibile, câte un punct pentru fiecare 1 € pierdut per zi specifică - Zilnic - 150 de puncte
 • Săptămână pierzătoare la mizele eligibile, câte un punct pentru fiecare 1 € pierdut per săptămână specifică - Săptămânal - 450 de puncte
 • Atinge cel puțin trei flopuri în jocuri pe bani reali în 3 zile consecutive - Săptămânal - 500 de puncte
 • Atinge cel puțin trei flopuri în jocuri pe bani reali în 7 zile consecutive - Săptămânal - 1000 de puncte
De menționat că, dacă un jucător îndeplinește un obiectiv zilnic la Hold’em, nu îl poate îndeplini în aceeași zi și la PLO. Viceversa este de asemenea valabilă.
 

Clasamente Sumer Bootcamp pe Unibet Poker

Mize mari:

1 - 1.000€ 
2 - 700€ 
3 - 500€ 
4 - 300€ 
5-8 - 200€ 
9-10 - 100€
11-20 - Bilet HexaPro de €50

Mize medii:

1 - 500€
2 - 300€
3 - 200€
4 - 150€
5-6 - 100€
7-10 - 75€
11-20 - Bilet UO de €50
21-30 - Bilet UO de €25
31-40 - Bilet UO de €10
 

Ce altceva poți juca la Unibet Poker

Turnee freezeout

Cel mai întâlnit tip de turneu de poker. Te-ai săturat de cei care fac buy-in după buy-in shovând cu orice doar în speranța să se dubleze? În competițiile freezout, nu mai primești o a doua șansă. Plătești buy-in-ul, primești jetoanele și joci până când câștigi competiția sau până când ești eliminat.

Multi-buy

Ești în căutarea unui turneu deep stack, în care să ai multe fise la dispoziție și spațiu de manevră? Înmulțește buy-in-ul cu x2, x3 sau x4 și vei avea la dispoziție un stack uriaș.

Freeroll

La turneele Freeroll accesul este complet gratuit. Jucătorii noi au posibilitatea să joace la turnee freeroll cu premii de 500 de euro. Există și competiții fără buy-in la care poți intra pe bază de invitație, dacă îndeplinești o anumită condiție, misiune etc. Unibet oferă în fiecare zi mai multe turnee Freeroll cu premii în bilete sau cash, astfel că dacă nu dorești să investești deloc bani din propriul buzunar, poți apela la acest gen de turnee. Fără risc și cu posibilitatea să îți faci un cheag de start up.

Turneu garantat (GTD)

În multe din turnee se garantează valoarea totală a premiilor, indiferent de numărul de jucători înregistrați. Cu alte cuvinte, dacă buy-in-ul total este mai mic decât suma garantată, Unibet completează cu restul. În cazul în care suma totală din buy-in-uri depășește garanția, acei bani vor fi redistribuiți la jucători, în funcție de schema premiilor.

Sateliți

Vrei să ajungi la turneu cu buy-in mare sau la un eveniment live prin investirea unei mici sume de bani? Aceste turnee sunt disponibile în mai multe formate, însă toate oferă ca premiu intrarea la un turneu mai mare. Poți astfel, cu un efort minim, să ajungi să te lupți pentru sume uriașe, dacă prinzi un run bun.

Turneu recompensă

Turneele recompensă sunt disponibile în mai multe formate și vă recompensează pentru eliminarea unui anumit jucător, a oricărui jucător sau a mai multor jucători.

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX