1. Home »
 2. Stiri pariuri sportive »
 3. Unibet Poker pune la bătaie 400.000€ la a 5-a ediție Unibet Online Series

Unibet Poker pune la bătaie 400.000€ la a 5-a ediție Unibet Online Series

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2019-04-04 05:40:00

image Unibet Poker pune la bătaie 400.000€ la a 5-a ediție Unibet Online Series

Unibet Poker găzduiește între 22 aprilie și 5 mai a 5-a ediție a Unibet Online Series. Vom avea 84 de turnee și premii garantate de 400.000 de euro.

Descoperă camere de poker online la care joacă cel mai mulți români!

Unibet Poker, cifre excelente

Unibet Poker a înregistrat în 2018 cea mai mare creștere din industria pokerului, din punct de vedere procentual. Veniturile au fost anul trecut cu 18% mai mari decât în 2017.

Din 2015, Unibet are propria cameră de poker, compania Kindred, care deține franciza, făcând o alegere îndrăzneață. S-a decis crearea propriului software de poker, iar pariul părea unul cu semne de întrebare, în condițiile în care concurența de pe piață e acerbă, iar cele mai multe camere se confruntă cu problema atragerii de clienți noi. 

În România, Unibet a devenit între timp unul dintre cei trei mari jucători de pe piață, alături de PokerStars și 888poker, dar și în afara țării noastre lucrurile au mers destul de bine pentru companie, la nivel de poker. Astfel, s-au raportat creșteri de 18% pe acest segment, în 2018. Nicio altă cameră nu a înregistrat o creștere procentuală atât de mare.

Unibet Online Series

În această primăvară, Unibet Poker a pregătit o nouă ediție a Unibet Online Series. Este a 5-a ediție și se anticipează că succesul va fi unul de răsunet. De la o ediție la alta participarea și premiile au crescut, astfel că nu avem cum să ne așteptăm la altceva decât la un festival de top.

Unibet Online Series se va desfășura între 22 aprilie și 5 mai și va cuprinde nu mai puțin de 84 de turnee. Premiile totale sunt de 400.000 de euro garantați.

Întregul festival de poker va dura două săptămâni, iar turneele vor fi împărțite în trei categorii, în funcție de buy-in-ul inițial:

 • nano (0,5€ - 1€);
 • low (5€ - 10€);
 • high (25€ - 100€).

Vom avea oportunitatea să jucăm la câte 6 turnee pe zi, orele de începere fiind 21:00 și 22:30. 

Camera de poker online a pregătit surprize pentru cei mai inspirați, dar și pentru cei mai fideli jucători. Astfel, se vor ține patru clasamente, în paralel:

 • câte unul pentru fiecare nivel de buy-in;
 • unul general.

Cei care vor termina în ultima treime la un turneu vor acumula puncte. Primii 100 jucători clasați în oricare dintre clasamente vor primi recompense în bani, dincolo de premiile individuale ale fiecărui turneu în parte.

La final, Unibet a pregătit un Freeroll al campionilor: cei mai buni dintre cei buni în decursul acestor două săptămâni se vor califica la acest turneu cu premii de 5000 de euro.

Premiile la turnee sunt extrem de motivante, iar faptul că pe Unibet există foarte mulți jucători recreaționali, fără o experiență deosebită, nu poate decât să creeze argumente în plus pentru cei care au un edge în poker.

De ce să alegi Unibet Poker

 1. Unibet Poker – o cameră recreațională cu o grafica inedită

Între anii 2012 și 2015 mulți s-au plictisit de camerele de poker online, pentru că trei sferturi dintre acestea făceau parte din rețeaua iPoker (Bet365, PaddyPower, Bet-at-Home, Titan Poker,  Betfair, Betclic și multe altele), ceea ce înseamnă că toate aveau fix aceeași grafică. Practic oriunde te jucai vedeai același lucru. Acum din fericire singurele camere de poker la care ne mai putem juca din România au interfețe diferite.

Totuși din acest punct de vedere, Unibet iese cel mai mult în evidență pentru că a optat pentru o grafică animată care se diferențiază cu mult de orice altă cameră de poker de pe piață. Interfața aleasă te duce cu gândul la un mediu mai relaxant, astfel încât Unibet Poker poate fi considerată cea mai bună cameră recreațională.

 1. O cameră bună pentru începători

Trebuie să fim sinceri și să spunem că cei mai buni jucători de poker online sunt pe Pokerstars și 888Poker, dar aceasta nu este neapărat o problemă, pentru că dacă nu ai multă experiență și vrei să fii profitabil la masa de poker, atunci nu vei dori să întâlnești chiar cei mai puternici adversari. Mai mult decât atât, camera Unibet este organizată înr-un mod mai simplu, astfel încât îți este mai ușor să navighezi printre opțiuni și să găsești ceea ce cauți.

 1. O cameră mai puțin aglomerată

Pe de-o parte un număr mare de jucători înseamnă implicit că vei avea cu cine să te joci orice tip de joc. Dar dacă o luăm așa, nici la Unibet nu sunt mesele chiar goale. În schimb, dacă ești în căutarea unui turneu cu un fond de premiere garantat și preferi să nu te bați chiar cu câteva mii sau zeci de mii de adversari pentru o parte din pot, atunci vei alege Unibet. Vor veni jucători care vor zice ”da, dar cu cât sunt mai mulți crește și potul”, ceea ce-i corect. Dar sincer nu te încălzește cu nimic să iei 80 de cenți că ai terminat pe locul 763 la un turneu. Sigur, nu toți trebuie să gândească astfel, dar este bine că putem alege: vrem turnee cu un pot total mare și cu foarte mulți adversari, ne jucăm la PokerStars / 888Poker; vrem turnee ceva mai lejere unde să ne putem bate cu șanse reale la primele poziții, dar fără să mai luăm premii dacă terminăm pe locul 500, alegem Unibet Poker.

 1. Turnee freeroll

În aceeași ordine de idei ca mai sus, dacă vrei să participi la turnee freeroll în speranța că vei câștiga ceva bani fără a investi vreun leu din propriul buzunar, o vei face la Unibet. De ce? 888Poker organizează turneele ”$20 SNAP Free Tournament”, unde pentru potul de 20$ se bat de obicei 2,000 – 3,000 de jucători. La PokerStars, turneele  ”PokerSchool Open Skill League” cu premii de 10$ atrag chiar mai mulți jucători. În schimb, turneele freeroll ale celor de la Unibet sunt ceva mai lejere, și asta pentru că sunt acceptați maximum 720 de jucători în fiecare. Găsești astfel de turnee din două în două ore, iar cele de la 13:05, 15:05, 17:05 și 19:05 au fonduri de premiere de 50$ - 100$. 

 1. Bonusul pentru prima depunere

Nu vom spune că bonusul oferit de Unibet Poker este mai tentant decât cele de la 888Poker sau PokerStars, dar se merită să aplici pentru el mai ales dacă deja le-ai colectat pe celelalte două. Dar chiar dacă încă nu ai aplicat pentru ele, poți trece fără probleme Unibet Poker în fruntea listei pentru că un bonus de 100% în limita a 200€ nu este de neglijat. Poți afla mai multe despre cele trei oferte din acest articol.

 1. Te joci pe cel mai bun site de gambling licențiat în România

Unibet este o alegere bună și pentru cei care vor un singur cont pentru toate tipurile de gambing. Are cea mai bună platformă de pariuri sportive (sau cel puțin cea mai apreciată de către pariorii români), are unul dintre cele mai bune cazinouri, dar și singura sală de bingo licențiată în România.

Sunt multe persoane care chiar țin cont de lucrurile enumerate mai sus, iar asta se vede în statistici. În ultima vreme Unibet Poker este singura cameră care chiar a simțit o creștere a numărului de jucători, în timp ce la celelalte numărul este mai degrabă în scădere. Odată cu lansarea Unibet Poker 2.0, au fost aduse îmbunătățiri și facilități noi, deci sunt toate premisele să se întâmple  lucruri bune pe viitor de la această cameră de poker.

Descoperă camere de poker online la care joacă cel mai mulți români!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX