1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Unibet Poker, cifre record pe primul trimestru din 2019

Unibet Poker, cifre record pe primul trimestru din 2019

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2019-04-29 13:39:27

image Unibet Poker, cifre record pe primul trimestru din 2019

Unibet Poker continuă să scrie istorie. Compania Kindred Group, care deține camera de poker, a raportat cel mai bun trimestru din istoria sa. În perioada ianuarie-martie 2019, s-au obținut venituri de peste 6 milioane de dolari.

JOACĂ ACUM LA CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX

Unibet Poker cunoaște creșteri importante pe un segment - pokerul - în care evoluția e destul de lentă, cel puțin în ultimii ani. Chiar și așa, Unibet Poker a reuit o creștere cu 24% față de anul precedent. Asta în condițiile în care cazinoul Unibet a crescut cu doar 3,4% iar pariurile sportive cu 12,5%. Creșterea totală a fost de 8%, pe toate segmentele (225 milioane).

Creșterea de 24% doar pe poker a însemnat, așadar, mai mult de 6 miioane de dolari, iar asta înseamnă de trei ori mai mult decât în momentul desprinderii de rețeaua MPN.

"Pokerul de la Kindred este cel mai dinamic sector din întreaga industrie a pokerului", se arată în raportul trimestrial al companiei.

La acest succes au contribuit fără doar și poate formatul extrem de popular Hexa Pro, dar și pătrunderea pe piața franceză sau festivalul de mare succes Unibet Open Sinaia.

Unibet Poker, cifre spectaculoase și pe 2018

Unibet Poker a înregistrat în 2018 cea mai mare creștere din industria pokerului, din punct de vedere procentual. Veniturile au fost anul trecut cu 18% mai mari decât în 2017.

Din 2015, Unibet are propria cameră de poker, compania Kindred, care deține franciza, făcând o alegere îndrăzneață. S-a decis crearea propriului software de poker, iar pariul părea unul cu semne de întrebare, în condițiile în care concurența de pe piață e acerbă, iar cele mai multe camere se confruntă cu problema atragerii de clienți noi. 

În România, Unibet a devenit între timp unul dintre cei trei mari jucători de pe piață, alături de PokerStars și 888poker, dar și în afara țării noastre lucrurile au mers destul de bine pentru companie, la nivel de poker. Astfel, s-au raportat creșteri de 18% pe acest segment, în 2018. Nicio altă cameră nu a înregistrat o creștere procentuală atât de mare, deși trebuie spus că, per total, cifrele în dreptul PokerStars și 888poker sunt mult mai mari. Nici nu ar avea cum să fie altfel, din moment ce vorbim de  cele mai cunoscute două camere de poker la nivel mondial.

EXPERIENȚĂ ALTFEL PE UNIBET POKER

Al doilea aspect care a dus la creșterea Unibet Poker e legat de interfața camerei de poker și de experiența pe care aceasta ți-o oferă. Totul e diferit față de concurență, iar acest lucru atrage.

Unibet poker este o platformă perfectă pentru cei aflați la început de drum. Asta pentru că e destinată mai degrabă jucătorilor începători sau de ocazie. Dacă abia ai deschis ochii în no limit hold'em sau dacă vrei pur și simplu să te distrezi, un loc mai potrivit cu greu vei găsi. 
 
Turneele sunt mai puțin aglomerate, deci nu va trebui să stai multe ore pe scaun concentrat, pentru a face ITM-ul (into the money) la o competiție.

Dar marele plus al acestei camere de poker e permanenta inovație. Cei care s-au plictisit de grafica destul de similară a celorlalte camere vor găsi aici locul în care să evadeze. Vorbim despre o grafică inedită și chiar ludică, menită îți ofere pătrunderea într-un nou teritoriu al imaginației. Cele mai multe dintre aplicațiile de poker au o grafică monotonă, nu și Unibet. În 2014 eGaming Review (EGR) - cea mai citită şi respectată publicaţie din industria mondială a gamblingului - a acordat Unibet premiul pentru "Inovație în Poker". În iunie 2015 aceeaşi publicaţie a acordat acelaşi trofeu celor de la Unibet, semn că operatorul scandinav și-a îndeplinit obiectivele de a continua pe aceeași linie, de implementare a elementelor noi de design. Relaxare într-o atmosferă unică, asta vei găsi în locul camerei clasice de poker.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX