Unibet introduce cash-out pre-meci 100%!

2020-07-13 10:32:36 1,3k 0

Ți s-a întâmplat vreodată să pui un pariu, doar ca apoi să te răzgândești și să dai cash-out înainte ca meciul să înceapă măcar? Dacă da, atunci știi că această decizie te costă cam 5% din valoarea mizei. Unibet vine însă acum cu o veste excelentă pentru pariorii indeciși prin care oferă posibilitatea de a da cash-out 100% pariurilor tale fără a pierde vreun ban!

Așa că, dacă un meci este amânat sau pur și simplu te răzgândești, poți să primești toată miza pariată înapoi, dacă faci cash out la timp și dacă cotele rămân neschimbate. La pariurile multiple, trebuie doar să dai cash out înainte că primul meci de pe cuponul tău să înceapă.


Exemplu:

  • Plasezi un pariu de 50RON pe un pariu de cotă 2.00 la un meci care încă nu a început, dar te răzgândești.
  • Accesează piața respectivă înainte ca evenimentul pe care ai pariat să înceapă.
  • Dă click pe butonul de Cash Out și vei primi 50 RON înapoi dacă cotele au rămas tot 2.00.

Joacă acum și profită de noua opțiune rambursare pre-meci 100%!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult