1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Unibet a devenit sponsorul principal al Astralis - cea mai bună echipă de eSports!

Unibet a devenit sponsorul principal al Astralis - cea mai bună echipă de eSports!

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-12-05 17:36:55

image Unibet a devenit sponsorul principal al Astralis - cea mai bună echipă de eSports!

Unibet, brand aparţinând de grupul Kindred, a semnat în această săptămână un parteneriat global cu cea mai importantă echipă de eSports - Astralis. Ca urmare a înţelegerii dintre cele două părţi, care se întinde pe o perioadă de doi ani, Unibet va deveni "Partener oficial de pariuri" al echipei Astralis (foto: europeangaming.eu). Scopul acestei afaceri este unul comun - şi Unibet şi Astralis vor lucra împreună pentru a spori interesul și a îmbunătăţi experiența esporturilor.

La Unibet găseşti o ofertă bogată de pariuri pe competiţiile de eSports!

 

Unibet va avea acum drepturi de imagine globale și conținut exclusiv despre Astralis, Counter-Strike: Offensive Global (CS: GO) și în ceea ce priveşte eSports în general.

"eSports a cunoscut o dezvoltare incredibilă în toate colţurile lumii şi, în momentul de faţă, reprezintă o afacere de miliarde de dolari. Astralis este "steaua" lumii CS: GO și suntem foarte încântați să ne unim forțele cu echipa numărul unu din lume. Ambiția noastră în cadrul acestui parteneriat este să ajutăm Astralis să devină și mai competitivă și, în acelaşi timp, să crească interesul pentru jocurile eSports", a declarat Rhodri Darch (foto: twitter) -  Chief Commercial al Kindred Group. 

Jakob Lund Kristensen, co-fondator al organizației RFRSH, organizația din spatele echipei Astralis, a declarat: "Suntem extrem de mândri că îi vom avea ca sponsor principal pe cei de la Unibet într-o afacere care va asigura stabilitatea şi dezvoltarea Astralis în următorii doi ani. Prin semnarea acestui parteneriat, care va fi vizibil pe toate piețele Unibet, Astralis şi Unibet vor fi principalii factori de dezvoltare globală în domeniul eSports în anii care urmează". (Un veritabil ghid pentru pariurile pe eSports este acest articol -  Totul despre eSports – noua atractie a pariorilor!).

Clienții vor câștiga şi ei din noul parteneriat. Astfel, aceştia se vor putea bucura de o varietate de inițiative și oferte noi în viitorul apropiat. "Astralis sunt cunoscuți pentru jocul lor strategic și munca superbă în echipă, caracteristici care sunt valabile şi în cazul grupului Kindred. Prin parteneriatul cu Astralis sperăm să aducem mai mult entuziasm atât pentru jucători, cât și pentru fani prin intermediul unui conținut dedicat, dar și să ne adresăm unui public mai larg", a mai spus Rhodri Darch.

Datorita parteneriatului încheiat pe doi ani, Unibet a fost desemnat drept "Partener oficial de pariuri" şi va colabora îndeaproape cu echipa Astralis pentru a spori interesul și a îmbunătăţii experiența esporturilor la nivel global (foto: esportsobserver.com).

Cine sunt cei de la Kindred Group 

Grupul Kindred reprezintă unul dintre cei mai importanți operatori de jocuri de noroc online, cu afaceri în Europa și Australia, şi care oferă celor peste 23 de milioane de clienți o formă de divertisment atractivă într-un mediu sigur, echitabil și durabil.

Compania, cu aproximativ 1.400 de angajați, este listată la Nasdaq Stockholm Large Cap și este membră a Asociației Europene a Gaming-Betting-ului (EGBA) și membru fondator al ESSA (Integritatea Pariurilor Sportive). Grupul Kindred este auditat și certificat de eCOGRA pentru respectarea Recomandării UE din 2014 - privind protecția consumatorilor și jocurile de noroc responsabile (2014/478 / UE). Mai multe amănunte găsiţi pe www.kindredgroup.com.

 

Pariaţi pe eSports cu încredere la aceste case de pariuri online! 

 

Te-ar mai putea interesa şi: 

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX