1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Un pariu antepost de valoare din Liga I: cota 18.00 pentru o „surpriză”

Un pariu antepost de valoare din Liga I: cota 18.00 pentru o „surpriză”

victorpartan
victorpartan

2019-11-26 09:49:49

image Un pariu antepost de valoare din Liga I: cota 18.00 pentru o „surpriză”

Astra Giurgiu a învins-o clar pe FCSB (3-1), chiar pe Arena Națională, și este singura echipă din Liga I cu victorii pe linie în ultimele 5 etape. Rezultatele obținute de Bogdan Andone nu sunt întâmplătoare, pentru că acesta are la dispoziție un prim „unsprezece” valoros, raportat la campionatul României. 

Pariază că Astra Giurgiu va fi noua campioană a României la o cotă de 18.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Alcătuirea formulei de start pornește de la Budescu și Alibec, cei despre care Gabi Enache glumea că „formează un cuplu reușit”. De altfel, Budescu a pasat la cele două goluri înscrise de Alibec în poarta „roș-albaștrilor”. În apărare, Tamaș este ca un zid, Graovac e și el decent, iar Radunovic, internaționalul muntenegrean, are evoluții constant bune. Crepulja și Răduț sunt jucători cu care te poți prezenta în cupele europene. V. Gheorghe trece printr-o perioadă foarte bună, aducând un plus de viteză compartimentului ofensiv.

În contextul în care CFR Cluj poate să se califice în „16-imile” Europa League, deci nu se va concentra sută la sută pe campionat măcar până spre începutul lunii martie, Astra are șanse să câștige titlul, mai mari decât cele indicate de cota antepost oferită de Betano.ro (18.00).

De remarcat faptul că FCSB are acum cota 12.00 să devină campioană, după ce era cotată drept principală favorită înainte de startul sezonului!

Pariază că Astra Giurgiu va fi noua campioană a României la o cotă de 18.00!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX