1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Un englez a câştigat 8.200 de lire cu un pariu nebun pe Man City vs Burton!

Un englez a câştigat 8.200 de lire cu un pariu nebun pe Man City vs Burton!

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2019-01-10 14:25:11

image Un englez a câştigat 8.200 de lire cu un pariu nebun pe Man City vs Burton!

Man City nu a avut milă de Burton Albion în meciul tur din semifinalele Cupei Ligii Angliei. Echipa lui Guardiola s-a impus cu un incredibil 9-0 în faţa echipei din liga a treia şi "cetăţenii" (foto: telegraph.co.uk) îşi fac planuri pentru finală - unde o aşteaptă pe Tottenham şi Chelsea. Jucătorii lui Pochettino i-au bătut cu 1-0 pe marii rivali din campionat, dar îi aşteaptă un retur infernal pe "Stamford Bridge". 

Pariază PRE-MECI sau LIVE pe Premier League, sezonul 2018 / 2019!

Revenind la meciul de pe "Etihad", să spunem că jucătorii lui Guardiola au egalat un record vechi de 32 de ani! "Cetăţenii" nu au mai câştigat cu meci la 9 goluri diferenţă din 1987 - atunci când au reuşit un 10-1 într-un meci contra lui Huddersfield Town. Liverpool deţine recordul, cu 10-0 împotriva lui Fulham în Cupa Ligii (în 1986). 

Incredibil e faptul că un parior din Anglia a anticipat perfect desfăşurarea ostilităţilor în meciul Man City vs Burton Albion! În afara faptului că a indicat diferenţa de goluri, bărbatul a pariat şi că De Bruyne va deschide scorul - totul pentru o cotă de 375.00!! Iar internaţionalul belgian l-a făcut fericit pe pariorul englez cu prima reuşită, după doar cinci minute! Aproape 8.200 de lire sterline a câştigat englezul "nebun" cu o investiţie de 21 de lire...

După ce a deschis scorul, De Bruyne i-a lăsat apoi pe colegii lui să-şi facă de cap. Iar Gabriel Jesus şi-a trecut în cont nu mai puţin de 4 goluri! Manchester City a reuşit în urmă cu aproape o săptămână 7 goluri şi împotriva celor de la Roterham. Asta înseamnă că pentru prima dată după 52 de ani, "cetăţenii" au reuşit să marcheze minimum 7 goluri în două meciuri consecutive. 

Deschide cont și pariază pe Anglia Premier League cu un bonus atractiv de bun venit!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX