1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Ultimul mare turneu de poker din România, în 2018

Ultimul mare turneu de poker din România, în 2018

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2020-03-19 10:42:00

image Ultimul mare turneu de poker din România, în 2018

Săptămâna aceasta Bucureștiul va fi gazda ultimului mare concurs de poker din țara noastră în 2018. Israel Poker Championship pune la bătaie premii uriașe, doar în Main Event fiind garantați 200.000 de euro.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

După PokerFest Brașov, desfășurat în octombrie, ne pregătim de ultimele competiții importante în hold'em, în acest an. Hotel Intercontinental va fi gazda unor turnee așteptate cu nerăbdare de mulți împătimiți ai pokerului. Astfel, în perioada 28 noiembrie – 2 decembrie, festivalul IPC Poker își deschide "porțile" pentru jucători din toată Europa. Românii și israelienii vor domina fieldul, aproximativ 150 dintre aceștia din urmă confirmând deja prezența.

Festivalul va fi ceva mai scurt decât de obicei, urmând să se întindă pe durata a cinci zile calendaristice. Dar, cu atât mai mult vom asista la acțiune în forma ei pură. Pentru că vor exista nu mai puțin de 10 turnee, din care se remarcă, evident, Main Eventul și un High Roller.

Main Eventul are un fond de premii garantat de 200.000€ și bătălia se anunță una pe muchie de cuțit. Acesta va debuta chiar în prima zi a IPC, având un buyin de 550€ și opțiune de re-entry. Sunt 3 runde de start (1A, 1B și 1C-Turbo), astfel că toată lumea va avea ocazia să intre în joc. Există și un satelit hyper turbo către Main Event, care se va desfășura miercuri, cu trei ore înainte de start. Cu 55 de euro investiți vei avea ocazia să câștigi un bilet de intrare la competiția propriu-zisă, unde premiile puse la bătaie sunt extrem de motivante.

Turneul va continua pe toata durata seriei, cu zilele 2 și 3 vineri și sâmbătă. Masa finală va avea loc duminică, 2 decembrie. Structura permite re-entry-uri nelimitate în toate zilele de start, stackul de pornire este de 30.000 de fise și nivelurile vor fi de 40 de minute la start, 50 de minute în zilele următoare și 60 de minute în ziua finală.

Pe lângă turneele principale, există și side-eventuri, dar și o serie de mese pentru jocul cash. Acestea din urmă pleacă de la blinduri de 1€-2€, la un buy-in minim de 100€.

Programul IPC 2018

Tudor Purice, învingătorul din 2017

Anul trecut, Israeli Poker Championship s-a desfășurat în luna aprilie. Main Eventul s-a încheiat cu victoria cunoscutului jucător român Tudor Purice. În urma unui deal în ultimii 3, Tudor s-a ales 47.500€ și, ulterior, și cu marele trofeu.

Chiar dacă era printre cei mai bine cotați jucători atunci când în concurs mai rămăseseră 16 jucători, Tudor nu era văzut cu multe șanse. Asta din cauza stackului extrem de mic avut. Evoluția lui Purice în ultima zi de joc a fost însă una extrem de spectaculoasă. Cu aproximativ 12 blinduri în față, reprezentantul nostru a știut când să împingă și să fure blinduri. Nu a crescut decisiv din punct de vedere al fiselor, ci s-a ocupat mai degrabă de conservarea stackului până când s-a format masa finala. Chiar și acolo, cu un run prost de cărți, Tudor s-a "târât" până în ultimii 6. Răbdarea i-a fost în sfârșit răsplătită, iar din acel moment Purice a început să etaleze un joc fără greșeală, cu un timing perfect în privința agresivității.

Cei 47.500€ câștigați atunci de Tudor Purice l-au făcut să depășească granița celor 300.000 de euro câștigați din poker, în turneele live.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX