1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. A început cel mai mare turneu din Cazinoul Betano! Turneul de Mărțișor vine cu premii totale de 125.000 de lei!

A început cel mai mare turneu din Cazinoul Betano! Turneul de Mărțișor vine cu premii totale de 125.000 de lei!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-03-03 09:43:20

image A început cel mai mare turneu din Cazinoul Betano! Turneul de Mărțișor vine cu premii totale de 125.000 de lei!

A început anotimpul clipelor frumoase, al zâmbetelor, dar și al câștigurilor! De aceea, Betano, cea mai bună platformă mobilă de pariuri din lume conform galei Premiilor EGR 2019, a dat startul primăverii cu cel mai mare turneu de pe platformă și premii totale de peste 125.000 de lei!

Ești fan al sloturilor video? Turneul de Mărțișor a fost croit special pentru tine și ai șansa să fii câștigătorul celui mai mare premiu oferit până acum în Cazinoul Betano: 20.000 de lei

Cele mai populare sloturi din Vegas și Cazinou te pot duce mai aproape de câștig!

Intră în joc și vânează simbolurile puterii din Shining Crown, iar după ce ești încoronat, vino împreună cu prietenii tăi din The Dog House Megaways și trăiește aventura primăverii cercetând misterele tărâmului interzis din Epic Ape! Clopoțeii din Jackpot Bells au sunat victoria, iar tu poți da iama în dulciurile puse în linie cu Sweet Bonanza.

Aventura nu se încheie în Cazinoul Betano, iar astrele se aliniază în Zodiac Wheel, unde ghicitoarea îți prevestește un viitor strălucit și câștiguri mari! Totul devine Sizzling - Flaming - Burning Hot în timp ce tu îți croiești drum spre fruntea clasamentului, unde te așteaptă cele mai mari câștiguri de până acum pe Betano! Iar asta nu e tot: joci și câștigi, nu trebuie să te gândești apoi la cerințe suplimentare, pentru că premiile sunt fără cerințe de rulaj!

În plus, pe Betano găsești peste 500 de sloturi video, de la cei mai importanți furnizori. Dacă îți plac aparatele din săli, te poți distra la jocurile EGT, Novomatic sau Play’n Go, de la care nu lipsește nimic! Dacă ești un fan al sloturilor ultra-moderne sau inspirate din muzică și film, atunci selecția noastră de jocuri NetEnt și iSoftBet va fi pe placul tău. Iar dacă ești undeva la mijloc, încearcă sloturile oferite de PlayTech și Pragmatic Play. Orice tip de jucător ești, tu îți faci jocul pe Betano în Cazinou, Vegas și Cazinou Live! Distrează-te oriunde, oricând, de pe orice device și înscrie-te în Turneul de Mărțișor!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX