1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Trivia de Fotbal revine pe Betano miercuri, de la 21:00

Trivia de Fotbal revine pe Betano miercuri, de la 21:00

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-08-11 09:48:49

image Trivia de Fotbal revine pe Betano miercuri, de la 21:00

Singurul concurs de trivia care testează cunoștințele microbiștilor români revine pe Betano! Trivia de Fotbal, emisiunea cu 10 întrebări oferite de Andrei Niculescu, reîncepe în această miercuri.

De la „ce echipă a câștigat Mondialul din 2018?” până la „cu excepția Barcelonei, la ce echipă din Spania a mai jucat Pique?”. Zece întrebări din fotbal, începând cu unele foarte ușoare și încheind cu unele grele. Fii pe fază, răspunde corect la toate cele 10 întrebări și fii unul dintre câștigători. La fiecare ediție, potul de 1.000 Jetoane de Aur oferite de Betano este împărțit în mod egal tuturor celor care răspund corect!

Masa specială de joc unde are loc Trivia poate fi găsită în Cazinoul Live Betano (în versiunile desktop și mobil) sau în Cazinoul Live, secțiunea Blackjack, pentru utilizatorii aplicației Betano.

Înscrie-te și vino miercuri la masa de Trivia din Cazinoul Live să ne arăți că știi fotbal!

 

Alte noutăți în Cazinoul Betano: Turnee în fiecare noapte și turnee de weekend

Cazinoul Betano este disponibil oriunde, oricând, de pe orice device, iar nivelul distracției crește odată cu cel al premiilor. De luni până joi, la ora 21:00 se dă startul Turneului de la Miezul Nopții. Rundele jucate la cele mai populare sloturi de la EGT și Novomatic, anunțate pe pagina turneului, aduc puncte în clasament și primii 20 de jucători împart totalul premiilor! De vineri până duminică, regulile sunt aceleași, dar premiile se dublează cu Turneul de Weekend!

Rotiri Gratuite, Jetoane de Aur și alte premii cu ofertele zilnice

Betano oferă zilnic jucătorilor din Cazinou, Cazinou Live sau Vegas premii ce pot consta în Rotiri sau Jetoane Gratuite sau chiar sume de bani! Weekendul aparține meselor din Cazinoul Live; ziua de luni este a furnizorului Novomatic iar joia este dedicată sloturilor EGT. În restul zilelor, rotirile gratuite sunt disponibile la jocurile Great Blue Jackpot, Gladiator Jackpot, Reactoonz și The Dog House!

Peste 500 de sloturi în Cazinoul Betano

Cu peste 500 de sloturi video disponibile, din Cazinoul Betano nu pot lipsi cele mai populare jocuri din România. Shining Crown, Super Hot, Burning Hot, Book of Ra sau Lucky Lady’s Charm sunt doar câteva dintre jocurile cunoscute din săli. Alături de ele, sloturi ultra-moderne precum Aztec Gold Megaways sau Gonzo’s Quest dar și jocuri inspirate din divertisment: Narcos, Street Fighter, Ozzy Osbourne sau Vikings.

Rămâi în Cazinoul Betano pentru că ofertele se țin lanț iar numărul de jocuri continuă să crească! Aici, tu îți faci jocul!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX