1. Home »
 2. Stiri pariuri sportive »
 3. Totul despre Hexapro - noul joc de poker cu jackpoturi, de la Vlad Cazino

Totul despre Hexapro - noul joc de poker cu jackpoturi, de la Vlad Cazino

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2020-01-26 15:02:11

image Totul despre Hexapro - noul joc de poker cu jackpoturi, de la Vlad Cazino

Dacă iubești jocul de poker Texas Hold'Em trebuie să încerci noul joc de poker prezent în Vlad Cazino. Este vorba despre jocul Hexapro sau, mai simplu zis, Jackpot poker, un joc în care poți obține sume impresionante cu o investiție minimă. Cum e posibil? Hexapro combină două principii cu care ești foarte probabil deja familiarizat: jocul de poker și jackpoturile prezente în special la sloturi.

Deschide-ți acum un cont la Vlad Cazino și joacă Hexapro, unde poți câștiga până la 100.000 de euro

Cum se joacă Hexapro (Jackpot poker)

Dacă știi să joci poker Texas Hold'Em, atunci nu ai prea multe de făcut decât să intri în joc și să lupți cu alți jucători pentru poturile spectaculoase. Dacă te consideri încă un novice, te invităm în categoria noastră dedicată jocului de poker, unde poți găsi tutoriale care să te facă mai eficient la masa de joc.

În Hexapro ai de ales dintre șapte buy-in-uri diferite, cel mai mic fiind de doar un euro, iar cel mai mare de 100 de euro. După ce selectezi buy-in-ul, ești așezat la o masă de poker - în fapt un "turneu" Sit and Go de 3 jucători unde premiul cel mare poate fi multiplicat de până la 1000 de ori (de aici și premiul maxim de 100.000 de euro - 100 euro x multiplicator 1000).

Cel mai mic multiplicator posibil e de 1,5, deci în orice situație vei juca pentru un pot cu cel puțin 50% mai mare decât suma investită.

Multiplicatorul jocului este anunțat în momentul în care cei trei jucători sunt așezați la masă și urmează să primească cele două cărți.

 • Buy-in-uri disponibile în Jackpot Poker (Hexa Pro): 1€, 2€, 5€, 10€, 25€, 50€, 100€.

Dacă jocul are un multiplicator de până în x10 (de 10 ori buy-in-ul), atunci regula e simplă: câștigătorul ia tot potul. Dacă multiplicatorul e mai mare, atunci banii se împart după cum urmează: 80% pentru Locul 1, 12% pentru locul 2 și 8% pentru locul 3.

Astfel, dacă ai norocul să aterizezi la o masă cu multiplicator 1000, vei ieși în câștig indiferent de rezultatul final. În cazul în care joci o masă cu buy-in maxim (100€) și prinzi multiplicatorul maxim, ai garantat 8000 de euro, chiar dacă termini pe ultimul loc (3), în timp ce locul 1 îți poate aduce incredibila sumă de 80000 euro. Evident, cele mai multe jocuri vor avea multiplicatori mici (până în x10).

Regulile Hexapro - Jackpot poker

Cei trei jucători primesc la începutul jocului câte 500 de fise, iar jocul are o structură hiper-turbo, deci blindurile vor crește rapid. Se începe de la blind-uri 10 (small blind) / 20 (big blind), după care sumele cresc destul de rapid. Partea bună e că blindurile cresc mai lent atunci când multiplicatorul devine mai mare și prin urmare joci pentru un pot important.

La multiplicator 1,5x, blindurile cresc din minut în minut, deci jocul se va termina extrem de rapid. În schimb, atunci când multiplicatorul sare de 25x, blindurile cresc din 4 în 4 minute, ceea ce îți permite să-ți analizezi cât de cât adversarii în primele runde ale jocului.

Dacă te întrebi cât de des vei avea șansa să joci pentru sume amețitoare, iată câteva date oferite de producători privind frecvența multiplicatorilor, indiferent de buy-in-ul ales.

 • Multiplicator 1,5x - 56.294 jocuri din 100.000;
 • Multiplicator 3x - 25.000 de jocuri din 100,000;
 • Multiplicator 5x - 14.000 de jocuri din 100.000;
 • Multiplicator 10x - 4600 de jocuri din 100.000;
 • Multiplicator 25x - 100 de jocuri din 100.000;
 • Multiplicator 100x -  5 jocuri din 100.000;
 • Multiplicator 1000x - 1 joc din 100.000;

Faptul că doar un joc din 100.000 va avea multiplicator 1000 poate fi descurajator pentru mulți, dar ține cont de faptul că aceste jocuri au o structură extrem de rapidă, iar pe măsură ce jocul capătă popularitate am putea avea parte de mai multe jocuri cu multiplicator 1000 într-o singură săptămână sau chiar zilnic, în funcție de volumul de jocuri.

Deschide acum un cont la Vlad Cazino și intră în joc pentru câștiguri memorabile la Jackpot poker

 

De ținut minte înainte de a te așeza la masa de joc:

 • HexaPro (Jackpot poker) este un joc Texas Hold’em standard.
 • Tu și doi adversari primiți fiecare câte două cărți „în mână” și 500 de jetoane.
 • Apoi, fiecare are posibilitatea de a paria sau de a se arunca (să renunțe la mână).
 • Mai departe, pe masă sunt puse trei cărți și urmează încă o rundă de pariere.
 • Este adăugată o a 4-a carte (turn) și urmează iar o rundă de pariere.
 • Este adăugată a 5-a și cea din urmă carte (river) și jucătorii au ultima șansă de a mări miza.
 • Câștigătorul este stabilit de cea mai bună mână posibilă formată din cinci cărți. Poți folosi oricare dintre cele cinci cărți de pe masă, precum și pe cele două „din mână”.

Pentru mai multe informații despre jocul de poker, intră în categoria dedicată de pe www.pariurix.com

Te-ar mai putea interesa și:

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX