1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Top 5 turnee de poker la care poți participa în weekend cu bani puțini

Top 5 turnee de poker la care poți participa în weekend cu bani puțini

Cristian Mihala
Cristian Mihala

2018-11-24 18:03:00

image Top 5 turnee de poker la care poți participa în weekend cu bani puțini

Weekendul e un prilej excelent pentru jucătorii recreaționali de poker să se distreze la mesele de joc, la camerele licențiate în România. Mai jos am selectat cele mai interesante turnee pe care le puteți juca sâmbăta și duminica. E vorba de competiții care nu necesită o sumă mare investită, dar care îți pot aduce beneficii importante.

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Când vine vorba de turnee, PokerStars e platforma online care îți oferă cele mai multe oportunități. Weekendul nu face excepție, însă și celelalte camere de poker pot să devină la final de săptămână cadrul ideal pentru a-ți petrece timpul liber. PariuriX a făcut o selecție a celor mai tentante turnee pe bani puțini care se desfășoară sâmbăta și duminica. Am analizat camerele de poker de la noi și îți prezentăm mai jos unde și de ce ar trebui să joci, dacă ești la început de drum.

Mai jos am selectat cele mai interesante cinci turnee pe bani puțini care se pot juca în weekend (ordinea este aleatorie)

1. PokerStars Bounty Builder Saturday Special

Există o serie de turnee Bonuty Builder, plecând de la buy-in de 0,55$ (600 $ garantat) și ajungându-se la buy-in de 109 dolari, cu fond de premiere garantat de 100.000 de dolari.

Noi ne-am aplecat asupra celui cu buy-in de 2,20$, pe care îl considerăm ideal pentru jucătorii la început de drum, fără o bancă puternică. Turneul îți oferă posibilitatea să te distrezi, dar și să ai acces la o sumă frumosă: 12.000 de dolari garantați. În plus, pentru fiecare eliminare pe care o produci vei fi recompensat cu cel puțin 0,75$. Odată cu avansarea în turneu, fiecare jucător scos va avea un "preț" mai mare.

Turneul pleacă de la blinduri de 15/30, în condițiile în care fisele de început sunt în număr de 5000. Este o competiție de tip freezout, astfel că odată eliminat nu ai posibilitatea de a face rebuy. 

Dacă nu poți fi de la început în fața laptopului sau pe mobil, ai posibilitatea să te înregistrezi timp de două ore și 10 minute de la startul turneului. Singurul inconvenient e că mulți adversari vor avea stackuri mai mari.

Interesant e faptul că ai opțiunea să participi la sateliți, cu sume mult mai mici, unde poți câștiga un tichet pentru competiția propriu-zisă, dacă ți se pare că buy-in-ul este prea mare.

2. Unibet Nebula

Un fond de 2000 € garantat la un buy-in de 5 euro nu sună rău deloc. 

Se pleacă cu 10000 de fise la un nivel de blinuri de 15/30, astfel că acest turneu e unul de tip deep stack. Se evoluează la mese de câte 6 jucători și ai opțiunea de rebuy. Acestea sunt nelimitate timp de 15 nivele. La pauză există varianta unui add-on: plătești 5 € suplimentari pentru 20.000 de jetoane.

Și la această competiție există late registration, opțiunea fiind valabilă până după nivelul al 14-lea. Spre deosebire de turneul descris anterior, acesta nu e la fel de frecventat, astfel că pentru a face ITM-ul (into the money) te lovești de un field mai mic. Și, în consecință, nu ești blocat atât de mult, dacă în planurile tale figurează și altceva. 

3. 888 poker Big Fish

5,5$ pentru o șansă de a avea acces la o parte din cei 5000 de dolari garantați.

Se pleacă de la un stack de 5000 de jetoane și există opțiunea de rebuy. Acestea nu sunt însă nelimitate, un jucător poate face maximum 5 rebuyuri. Și asta doar pe perioada de late registration. Odată pauza venită, se trece la sistemul freezout.

4. PokerStars Saturday Micro

Ideal pentru cei care vor să investească sume mici, cu posibilitatea de a câștiga premii importante. 10.000 de dolari garantați, la un buy-in de doar 3,3$. Fieldul este însă foarte numeros, astfel că trebuie să iei în calcul factorul timp. Pentru că vor trece foarte multe ore până când să se ajungă la intrarea în bani. 

Se pleacă de la blinduri de 25/50, la un stack de 10.000 de fise. Înregistrarea târzie e disponibilă timp de două ore și jumătate.

Există sateliți de calificare, dacă vrei să ajungi la această competiție cu efort minim. Sunt 10 astfe de turnee "pregătitoare", plecând de la 0,20$.

5. PokerStars Sunday Storm

Sunday Storm are un buy-in ceva mai mare decât turneele descrise anterior (11$), dar fondul de premii este uriaș (200.000 de dolari). Asta îl face să fie cel mai popular turneu săptămânal al PokerStars. Se derulează în fiecare duminică, iar tu poţi face buy-in direct sau îţi poţi câştiga locul la un preţ mai mic, cu ajutorul sateliţilor care se derulează în zilele şi orele dinaintea începerii turneului.

Pentru a face buy-in direct sau pentru a te înscrie într-un satelit, deschide programul de joc şi caută 'Sunday Storm' în secţiunea 'Turnee' (computer) sau în secţiunea 'Turneu' din Lobby (mobil). În programul de joc pentru computer poţi selecta, de asemenea, secţiunea 'Sunday Majors' din 'Evenimente online'.

Sunday Storm face parte din cea mai importantă zi de turnee a săptămânii, cu fonduri garantate de premii de milioane de dolari, oferite în fiecare duminică jucătorilor de toate nivelurile. Singurul inconvenient - ca la toate marile turnee PokerStars - e că ai nevoie de foarte mult timp, fieldul fiind extrem de numeros. Dar dacă ești pasionat de poker și răbdarea te caracterizează, această competiție e de neratat.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX