1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Top 5 cele mai tari bilete la pariuri sportive în luna iulie 2016!

Top 5 cele mai tari bilete la pariuri sportive în luna iulie 2016!

Baicu Marius
Baicu Marius

2016-08-04 07:30:00

image Top 5 cele mai tari bilete la pariuri sportive în luna iulie 2016!

Era un mit care spunea că vara nu prea se câștigă la pariuri deoarece oferta sportivă este destul de săracă, sau că au loc mai degrabă evenimente sportive de mâna a doua care dau mari bătăi de cap pariorilor. În ciuda acestui mit, în ultimele două luni v-am prezentat nenumărate bilete câștigătoare, unul mai tare decât altul. În luna iunie chiar am făcut un top al celor mai tari cinci bilete la pariuri, și m-am gândit să fac un top similar și luna aceasta. Să vedem ce a ieșit:

 

5. Miză 1,000RON, câștig 37,997RON

Cum să pariezi 1,000RON pe o cotă de peste 40 formată din doar două meciuri, și să mai și câștigi? Un bucureștean ne-a arătat cum! Ai avea vreodată tupeu să pui un astfel de bilet? Eu nu.

bettcafe-5.jpg

 

4. Miză 2RON, câștig 13,000RON

 Dar ce zici de un bilet cu o cotă de peste 6,500, care să mai fie și câștigător? Care erau oare șansele? Probabil că pariorul nostru nici nu va maicâștiga vreodată un astfel de bilet

winner-3.jpg

 

3. Miză 10RON, câștig 57,762RON

Un craiovean a luat peste jumătate de miliard de lei vechi mizând doar 10RON. Din nou, este genul de bilet pe care nu îl vezi prea des. 

betcafe-4.jpg

 

 

2. Miză 5RON, câștig 47,600RON

 În topul nostru, pe poziția secundă, și-a făcut loc și un bilet jucat la loteria virtuală V-Bingo. Pariorul a nimerit toate cele șase numere de pe bilet între primele șapte extrase, ceea ce i-a adus un câștig de 47,600RON!

stanley-5-bingo.jpg

1. Miză 10RON, câștig 90,000RON

 Îți vine să crezi că biletul de pe locul 3 (cel cu miză de 10RON și câștig de 57,000RON și cu cel de mai jos au fost jucate în aceeași agenție Bet Cafe Arena din Craiova,și fix în aceeași zi? Săraca agenție, cred că dacă se mai câștiga un astfel de bilet intra direct în faliment.

betcafe-2.jpg

Cum ți se pare acest top? Crezi că ordinea corectă ar fi fost alta? Sau știi vreun bilet câștigător tare din luna iulie, dar care nu este în topul nostru? Poți lăsa un reply mai jos.

Click aici și încasează acum cel mai bun bonus la pariuri sportive

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX