1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. A început The International, turneul cu premii de 40 de milioane de euro de la Bucuresti! Vezi rezultatele primei zile!

A început The International, turneul cu premii de 40 de milioane de euro de la Bucuresti! Vezi rezultatele primei zile!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-10-08 11:07:44

image A început The International, turneul cu premii de 40 de milioane de euro de la Bucuresti! Vezi rezultatele primei zile!

Joi, 7 octombrie, a debutat faza preliminară de la ”The International”, cel mai mare turneu de DOTA2 din lume, care anul acesta se ține la București, pe Arena Națională. Cele 18 echipe participante se luptă pentru premii totale de 40 de milioane de euro, miza financiară fiind mai mare ca oricând! Vă reamintim că cele 18 echipe sunt împărțite în două grupe a câte 9 formații, primele patru clasate din fiecare grupă urmând să meargă în winner bracket, iar următoarele patru în looser bracket. Main event-ul va începe pe data de 12 octombrie (click aici pentru detalii complete). Din păcate, din cauza restricțiilor COVID, evenimentul se va desfășura fără spectatori. 

 

Rezultatele zilei de 7 Octombrie

În grupa A s-au desfășurat deja 3 etape, iar în grupa B s-au jucat două etape. Vă reamintim că fiecare meci se dispută din două hărți, deci se poate termina fie cu victoria cu 2:0 a uneia dintre echipe, fie cu o remiză 1:1. O victorie aduce două puncte, iar un egal aduce un punct. Poți vedea mai jos rezultatele primei etape:


Clasament după prima zi

PSG.LGD, favorită la câștigarea turneului, este singura echipă care nu a pierdut nici o hartă în prima zi. Vă reamintim că această echipă aparține de cunoscutul club francez PSG, dar are în componență patru jucători din China și unul din SUA. OG, câștigătoarea ultimelor două ediții The International, a avut și ea un start solid, cu două victorii 2:0 și o remiză.

 

Poți paria și vedea pe The Internațional la Unibet

Vrei să urmărești live stream ce se întâmplă la The International? Sau vrei să pariezi pe turneu? Atunci trebuie să știi că poți face ambele lucruri la casa de pariuri Unibet! Aceasta întâmpină clienții noi cu un pachet de bun venit de 100% până la 300RON, bani ce pot fi folosiți inclusiv pe meciurile de DOTA.

După ce intri pe unibet.ro trebuie doar să te duci în secțiunea Pariuri - eSports, iar aici se va deschide direct fereastra cu The International, unde poți vedea atât cele mai populare pariuri, cât și transmisiune live video de la cel mai interesant meci de la acea oră. Partidele se dispută pe întreg parcursul zilei, de la ora 10:00 până la 20:00, deci ai parte de acțiune non-stop! Unibet are cea mai variată ofertă de pariuri pe The International, dar și cele mai bune cote, fiind alegerea logică pentru cine vrea să își încerce norocul pe această super competiție de eSports.

Dar te invităm să arunci un ochi și peste Misiunea de DOTA 2 oferită de Betano cu ocazia turneului (click aici)

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX