1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. De astăzi, 14 martie 2019, avem taxă pe depuneri la 2 operatori licențiați!

De astăzi, 14 martie 2019, avem taxă pe depuneri la 2 operatori licențiați!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-03-14 11:26:56

image De astăzi, 14 martie 2019, avem taxă pe depuneri la 2 operatori licențiați!

La sfârșitul anului 2018 vă anunțam în cadrul ACESTUI ARTICOL că a fost aprobat un proiect de lege conform căruia operatorii licențiați de jocuri de noroc au de plătit o taxă pe viciu de 2% începând cu 1 ianuarie 2019. Apoi am revenit cu un nou articol (CLICK AICI) în care vă spuneam că ONJN a emis un ordin (ORDIN Nr. 38/2019 din 15 ianuarie 2019) din care reieșea că taxa va fi de 2% din fiecare depunere, însă încă era neclar cine o va suporta - operatorul de jocuri de noroc sau pariorul.

Astăzi, 14 martie 2019, Unibet.ro și Vlad Cazino (operatori care fac parte din aceeași rețea) au făcut prima mutare în acest sens, anunțând că pariorii vor trebui să suporte această taxă.

Astfel, începând cu acest moment, la fiecare 100RON depuși ți se vor opri 2RON. În ciuda acestui aspect, Unibet.ro rămâne una din cele mai bune case de pariuri din România datorită serviciilor oferite. Același lucru este valabil și pentru Vlad Cazino, pe partea de casino online.

Probabil în viitorul apropiat și alți operatori licențiați vor urma exemplul celor de la Unibet și Vlad Cazino, deși există posibilitatea să existe și agenții și cazinouri care să suporte ele taxa pentru a-și crea un avantaj în ochii jucătorilor (cum se întâmplă și în cazul taxei pe retrageri de 1%). Vom reveni cu noi informații atunci când le vom avea.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX cu un pachet atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX