1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Surpriză în Liga Campionilor: Manchester City nu mai este prima favorită

Surpriză în Liga Campionilor: Manchester City nu mai este prima favorită

Caramavrov
Caramavrov

2022-04-15 09:41:40

image Surpriză în Liga Campionilor: Manchester City nu mai este prima favorită

Liga Campionilor a devenit o „afacere” între Spania și Anglia, după ce Villarreal a reușit marea surpriză a „sferturilor”, eliminând-o pe Bayern Munchen. Principalele favorite la câștigarea trofeului sunt Liverpool și Manchester City, „cormoranii” fiind credidați cu mai multe șanse decât „cetățenii” la multe dintre agențiile de pariuri online partenere.

Pariază pe câștigătoarea Ligii Campionilor 2021/2022

Real Madrid, deținătoarea celor mai multe trofee ale Ligii Campionilor/Cupei Campionilor Europeni (13), este a treia favorită, dar trebuie ținut cont de faptul că a eliminat-o pe Paris Saint-Germain atunci când nu era nici măcar în Top 6 favorite.

 

Betano

Unibet

Betfair

Superbet

Netbet

Liverpool

2.25

2.20

2.20

2.25

2.10

Manchester City

2.30

2.50

2.20

2.30

2.20

Real Madrid

7.00

6.25

7.00

7.00

6.50

Villarreal

20.00

18.00

21.00

20.00

21.00

Înainte de startul sezonului, sub impactul transferului lui Lionel Messi, bookmakerii considerau că Paris Saint-Germain era prima îndreptățită să spere la trofeu în acest sezon. Pe parcursul competiției, Manchester City a recâștigat statutul de favorită principală, cu care ne-a obișnuit în ultimii ani.

După meciurile din sferturile de finală asistăm la o răsturnare de situație: multe case de pariuri consideră că Liverpool are prima șansă, în timp ce altele acordă o cotă antepost egală „cormoranilor” și „cetățenilor”. Această schimbare poate fi explicată prin faptul că Manchester City o întâlnește în semifinale pe Real Madrid, în timp ce Liverpool pare a avea o misiune mai ușoară, contra lui Villarreal. 

Prima manșă a dublei din semifinale se dispută pe 26 aprilie (Manchester City vs Real Madrid) și pe 27 aprilie (Liverpool vs Villarreal). Meciurile din manșa secundă se joacă pe 3 mai (Villarreal vs Liverpool) și pe 4 mai (Real Madrid vs Manchester City). Finala este programată pe 28 mai, pe „Parc des Princes” (Paris, Franța).

Credit foto: facebook.com/LiverpoolFC

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX