1. Home »
 2. Stiri pariuri sportive »
 3. Surpriza Betano pentru toate meciurile de Boxing Day! INFOGRAFIC: Rupe Klopp blestemul?

Surpriza Betano pentru toate meciurile de Boxing Day! INFOGRAFIC: Rupe Klopp blestemul?

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-12-25 10:50:44

image Surpriza Betano pentru toate meciurile de Boxing Day! INFOGRAFIC: Rupe Klopp blestemul?

Premier League 2019/2020 a ajuns în unul dintre cele mai interesante puncte ale sezonului: Boxing Day, etapa tradițională de Crăciun care, de obicei, oferă multe indicii privind viitoarea campioană din luna mai. Anul acesta, pe lângă sutele de opțiuni la pariuri sportive online, Betano merge și mai departe și îți oferă cote mărite pentru toate meciurile etapei a 19-a!

Au trecut 18 runde, iar Liverpool, care are un meci mai puțin, tocmai a câștigat Campionatul Mondial al Cluburilor, completând sezonul istoric în care și-a trecut în palmares Liga Campionilor și Supercupa Europei. Singura echipă engleză din istorie care cucerește trei trofee internaționale într-un an, trupa lui Jurgen Klopp se află în centrul atenției. E lider detașat, cu zece puncte mai mult și un meci mai puțin decât Leicester, iar cei 30 de ani de așteptare ai marelui trofeu din Anglia atârnă greu! Reușește Klopp să rupă blestemul?

Programul etapei de Boxing Day (26 ianuarie), toate meciurile cu cotă cu marjă zero pe Betano:

 • Tottenham - Brighton (ora 14:30)
 • Chelsea - Southampton (ora 17:00)
 • Aston Villa - Norwich (ora 17:00)
 • Bournemouth - Arsenal (ora 17:00)
 • Crystal Palace - West Ham (ora 17:00)
 • Sheffield United - Watford (ora 17:00)
 • Everton - Burnley (ora 17:00)
 • Manchester United - Newcastle (ora 19:30)
 • Leicester - Liverpool (ora 22:00)

Klopp, a doua oară cu poarta goală. Întrerupe tradiția?

Pe lângă cotele cu marjă zero, care vor fi valabile începând cu 26 decembrie ora 00:00, Betano ți-a pregătit și o Misiune exclusivă pentru partidele din Anglia. Unele care, ca de obicei, vor strânge sute de mii de oameni pe stadioane în cea mai așteptată etapă a anului.

Evident, ochii vor sta pe Leicester - Liverpool, meciul dintre urmăritoare (39 de puncte) și liderul incontestabil (49 de puncte), o partidă care o poate ajuta pe Liverpool să facă pasul decisiv spre primul titlu Premier League din istorie. De altfel, istoria se rupe de Boxing Day în ultimii ani doar "din cauza" lui Liverpool, cormoranii fiind singura echipă care a condus plutonul de Crăciun, dar care nu s-a încoronat campioană la final.

Prima mare ocazie ratată a venit în sezonul 2008/2009, când echipa condusă de Steven Gerrard și Fernando Torres a dat cu piciorul șansei de a câștga coroana și Manchester United i-a luat fața. Apoi, toți liderii de Boxing Day și-au respectat renumele până în 2013/2014, când Liverpool, condusă de Brendan Rodgers, actualul manager al lui Leicester, s-a împiedicat din nou pe final. A profitat Manchester City, echipa care a reușit să-i sufle titlul și anul trecut, într-un sezon în care Liverpool și Jurgen Klopp erau lideri la final de 2018.

2019/2020 pare, însă, anul în care Jurgen Klopp și mașinăria sa de fotbal vor rescrie istoria fotbalului din Premier League!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX