1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. Betano introduce SuperLive, opțiunea ce îți permite să pariezi pe fiecare minut în parte!

Betano introduce SuperLive, opțiunea ce îți permite să pariezi pe fiecare minut în parte!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-12-12 19:48:24

image Betano introduce SuperLive, opțiunea ce îți permite să pariezi pe fiecare minut în parte!

Operatorul de pariuri sportive Betano.ro a introdus de curând o nouă opțiune care cu siguranță va fi pe placul iubitorilor de pariuri live. Aceasta se numește SuperLive și îți permite să plasezi pariuri pe fiecare minut în parte a unui meci de fotbal.

Testează acum noua opțiune SuperLive de la Betano cu 500RON extra de bun venit!


Cum funcționează SuperLive?

Cu SuperLive poți plasa pariuri pe intervale de 60 de secunde la meciuri de fotbal, sau pe prima fază fixă care va avea loc după un anumit minut. De exemplu poți paria că în intervalul 35:00 - 35:59 se va acorda un corner, un out sau se va marca un gol. În aceeași ordine de idei, poți paria dacă prima fază fixă după minutul 35:00 va fi o lovitură liberă, un out de poartă sau un penalty. 

 

Cum pot plasa pariuri SuperLive la Betano?

Intri pe pagina de pariuri live a meciului preferat, și alegi tabul SuperLive din partea de sus. Acesta este disponibil doar la meciuri din campionate și competiții importante de fotbal, așa că nu o vei găsi la partide de prin Arabia Saudită sau Iran. 

 

Merită să utilizăm SuperLive de la Betano?

Vorbim de o opțiune de pariere care ține în mare parte de noroc, așa că cunoștințele tale sportive nu te vor ajuta prea tare. Pe de altă parte, e destul de mișto să poți paria pe absolut orice fază dintr-un meci de fotbal. Parcă simți altfel adrenalina pariurilor live când știi că poți paria pe absolut orice. Iar dacă nu îți place, nu te obligă nimeni să o folosești. Poți oricând să te axezi pe opțiunile clasice de pariere.

 

Ce alte case de pariuri online au o opțiune similară?

Există una singură din ce știu. Este vorba de Betfair.ro, deși acolo pariurile oferite sunt ușor diferite. La Betfair poți paria dacă într-un anumit minut va avea loc sau nu un anumit tip de fază (cum ar fi un cartonaș sau o lovitură liberă). De asemenea, acolo te așteaptă și pariuri pe intervale de 5 minute. 

Testează acum noua opțiune SuperLive de la Betano cu 500RON extra de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX