1. Home »
  2. Stiri pariuri sportive »
  3. START ÎN NOUL SEZON AL LIGII NAȚIONALE DE GOLF BETANO! CUM ARATĂ COTELE ÎNAINTEA PRIMEI ETAPE

START ÎN NOUL SEZON AL LIGII NAȚIONALE DE GOLF BETANO! CUM ARATĂ COTELE ÎNAINTEA PRIMEI ETAPE

Andrei_Daniel
Andrei_Daniel

2022-04-14 10:41:06

image START ÎN NOUL SEZON AL LIGII NAȚIONALE DE GOLF BETANO! CUM ARATĂ COTELE ÎNAINTEA PRIMEI ETAPE

Un nou sezon inedit al Ligii Naționale de Golf Betano este pe cale de a începe în acest weekend. Urmărește pe Betano cele mai spectaculoase lovituri ale noului sezon în prima etapă ce se va desfășura pe 15-16 aprilie la Izvor de Golf!

 

CUM ARATĂ TABLOUL PARTICIPANȚILOR

Prima etapă a competiției ce aduce laolaltă toți iubitorii golfului din România va lua start sâmbătă începând cu ora 13:00 și va putea fi urmărita LIVE pe pagina de Facebook a Ligii Naționale de Golf Betano.

Comentariul etapei de la Potigrafu va fi asigurat de Santiago Munoz (profesionist al circuitului PGA), cunoscutul actor, pasionat de golf, Mugur Mihăescu și Sorin Dănescu, fondator al formației Vița de Vie, fost campion național la golf.

Prima rundă a Ligii Naționale de Golf Betano se va desfășura așadar sub o companie selectă din punct de vedere al analiștilor ce vor asigura comentariul etapei, dar și din punct de vedere al participanților. Cele mai importante nume din golful românesc vor lua startul în sezonul 2022 al Ligii Naționale, printre care îi enumerăm pe Nicolae Kovacs, Laurențiu Coman, Nick Eftimie, Adrian Simon sau fostul lider politic, Victor Ponta.

 

Iată cum arată cotele Betano pentru prima etapă a Ligii Naționale de Golf:

Câștigător Brut -

  • Nicolae Kovacs - 1.30
  • Viorel Coman - 6.50
  • Nick Eftimie - 8.00
  • Adrian Simon - 10.00
  • Victor Ponta - 50.00

 

Piețele Betano disponibile pentru cel mai important eveniment al primăverii din golful românesc nu se opresc aici și sunt UNICE pe piața de betting din România! Pentru etapa 1 de la Izvor de Golf, mai poți paria pe 

  • cine va termina pe primele 5 locuri,10 sau 20 de locuri;
  • duel cea mai bună poziție finală;
  • cel mai bun din cei 4 participanți.

 

GOLFUL, SPORT CU ȘTATE VECHI ÎN ROMÂNIA

Istoria golfului din România este strâns legată de Familia Regală. Regele Ferdinand I este autorul primei lovituri de golf dată vreodată pe teritoriul țării noastre. Se întâmpla în 1929, cu ocazia inaugurării Country Club, cunoscut azi ca și Clubul Diplomatic.

Primul jucător profesionist de golf din țară a fost Paul Tomiță, participant la nu mai puțin de 6 campionate mondiale, performanță unica pentru acest sport în țara noastră.

În prezent, România are nu mai puțin de 8 terenuri de golf - Clubul Diplomatic, Sun Garden Golf & Spa Resort, Transilvania Golf Club, Kings Land Country Club, Golf Club Paul Tomiță, Lac de Verde Golf Club, Izvor de Golf și Theodora Golf Club.

 

Te așteptăm sâmbătă pe platforma Betano pentru a încerca oferta noastră completă pentru prima rundă a sezonului, dar și pe pagina de facebook Liga Națională de Golf Betano pentru o incursiune în fascinanta lume a acestui sport!

 

Mă concentrez pe pariurile live, în special pe pariurile pe goluri în prima repriză la cote foarte mari, de la 3 în sus, pentru că în ele găsesc valoare, ca urmare și mizele sunt relative reduse. Campionatele preferate sunt cele în care media de goluri este una mare, gen Germania, Olanda, Italia, Spania, dar doar pentru anumite echipe. De asemenea, risc și în competițiile intercluburi precum Champ ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX